Logo
Print this page

PETO IZDANJE KAMPA TEO 4 NA SREBRNOM JEZERU Featured

teo 4 vlada i decaPeta sezona internacinalnog  košarkaškog kampa  TEO4  na Srebrnom jezeru otvorena je  u nedelju  na Petrovdan 12.jula. Izostao je planirani početak 18.juna  zbog pandemije korona virusa, i učesnici prve tri smene 18. i 26. juna i 4.jula nisu kampovali. Od 20.jula je druga, 28.jula sledi treća, a 5.avgusta još jedna smena ovog leta u kampu TEO4. Prijave na kamp: http://www.teo4.rs/prijavi-se/

Ukupno 70 umesto previđenih 120 dečaka i devojčica, uzrasta od 11 do 17 godina, na kamp su "doletela" i dva Francuza, dok su druga deca iz Srbije  i naravno Valjeva, uspešno privode kraju  prvu smenu košarkaške obuke, druženja i prijateljstva.

Sa decom rade trener Novog Pazara Oliver Popović, Saša Petrović iz Skoplja, sa asistentima .

teo 4 treneri np sk 20

Najbolji srpski trener u otadžbini Vladimir Đokić sa saradnicima iz Metalca Sašom Sevićem i Sašom Milićevićem predvodi "koloniju" Valjevaca.

teo 4 v dj san

" Zdravlje  dece i svih nas je na prvom mestu. Radimo u malim grupama, a odmah je bio uočljiv problem fizičke spreme. Deca su došla totalno fizički nepripremljena, što je normalno, ako se zna su od marta bez fizičkih aktivnosti".

teo 4 vlada i sasa

Ne odustajete od planiranih treninga

"Dva puta dnevno smo na terenu. Radimo sve, od individualne obuke, do osnovnih tehničko takktičkih elemenata košarke.  Naravno sve je dozirano jer zdravlje dece  je najvažnije. Smena je skraćena za jedan dan u odnosu na predhodne godine, ali stižemo da sve programom predviđene "lekcije" sprovedemo u delo".

teo 4 ss 20

Pre  početka kampa, kao i sve vreme dok traje, pojačano se vrši dezinfekciju svih prostora kampa.

teo 4 20 dezinfekcija

Preduzimaju se  sve ostale potrebne mere preventivne zaštite zdravlja  od čestog pranja ruku, provetravanja soba ina prvom mestu maksimalne lične higijene.

teo 4 tempar

"Doktorka  je svaki dan u kampu. Ništa se ne prepušta slučaju. Svi nosimo maske pre i posle treninga.  Svako dan dr nam meri tremaparatura i pritisak. Niko nema zdravstvenih tegoba bilo koje vrste. Nema ni povreda. Deca su disciplinovana,  odgovorna i poštuju praktično vojni režim u kampu. Poštuje se odluka o nošenju maski, po dvoje je u sobama, a dok obeduju takođe se poštuje obavezni socijalni razmak. Deca znaju i da uživaju, za rođendan kampera stiže uvek torta. Zaista je sve u najboljem redu, a saradnja sa kolegama kampovanje je na visokom nivou", završava raport za naš portal Vladimir Đokić

teo 4 20 1 trening

Bez reprezenatatvnih priprema i nastupa ovog leta na Evropskom šampionatu,  Đokić je već okrenut novoj sezoni svog Metalca. Kao i obično bez obzira na novi finansijski kolaps kluba,  Vladimir Đokić je postavio najviše takmičarske ciljeve. Sa mladim igračima većinu je selektirao napašće  ABA-2  ligu.

Potrebno je samo da sa novim  gradonačelnikom Valjeva Lazarom Gojkovićem, proteklih  godina koorodinatorom kampa TEO4 i naravno uz podršku braće Teodosić preduzme korake, nepohodne da klub konačno stane na noge  i oslobodi se balasta prošlosti, kako bi mogao normalno da funkcioniše i ponovo bude ono što je uvek bio, brend Grada Valjeva.

A u kampu TEO-4 pored redovnih treninga dečaci i devojčice ugrabe  vreme i da  slobodne trenutke iskoriste za  druženje  u lepom danu.

teo 4 torta

Četiri sezone (2016, 2017, 2018, 2019) kampa su su na najlepši način  ispunile misiju Miloša Teodosića i kampa TEO4.

Svaki učesnik kampa doneo je želju i volju da uči a vratio se kući srećan zbog doživljaja o kome je sanjao. I ovog leta čarolija TEO4 traje.

Program treninga je delo Miloša Teodosića i tima eminentnih stručnjaka. Do sada je sa decom radilo više od 100 trenera. Posle 280 dana učenja košarke, 7000 sati druženja, i 4.000 srećnih dečaka i devojčica  stižu novi kamperi  gladni znanja, ljubavi i radosti. ali i susreta Sa Teom, Bogdanom i ostalom asovima srpske košarke.

teo 4 bogdan i milos

Na kampu TEO-4 slede smene od 20, i 28. jula i 5.avgusta. Prijave na kamp: http://www.teo4.rs/prijavi-se/

 

.i

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.