Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

KOŠARKAŠI PREUZELI GRAD VALJEVO Featured

so dk laki bGradonačelnik Valjeva od danas je Lazar Gojković profesor fizičke kulture i košarkaški trener, a zamenik diplomirani ekonomista takođe Valjevac diplomirani ekonomista Nemanja Petrović.

1 so dk cica

Tandem mladih ljudi spreman je da  valjevsku priču okrenu konačno Valjevkama i Valjevcima,  odnosno da prekinu višedecenijsko, a na najprizemniji način  izraženo od 2016, do danas, bestijalno iživljavanje vlasti, ne  za zaborav, nego za krivičnu i svaku drugu vrstu odgovornosti.

Treći od momaka koji obećava da će nova vlast usitinu postati servis građana je iz sveta sporta, nekada  vrstan košarkaš Vladimir Mišković  diplomirani menadžer u sportu i košarkaški trener, spreman je da se suoči sa izazovima i u Gradskom veću i inicira ideje da se konačno potraži  put i izađe iz blata.

Najmladji gradonačelnik je očekivano dobio podršku SNS(31odbornik), ali i druge poliitičke opcije po snazi u Skupštini grada SPS(16 odbornika).1so va laza gojk

Sednica Skupštine u  sali Doma kultutre premimenovanog  u  Centar za kulturu je potrajala skoro četiri sata taman da se izaberu sva zakonom predviđeni skupštinski organi.so dk gla sps

so dk glas 2

Posle verifikacije  odborničkih mandata izabrana je  predsednica Skupštine  Snežana Rakić profesor na Visokoj poslovnoj školi. Zamenik je  Viktor Mićić odbornik iz  prethodnog saziva , jedno vreme čak i šef odborničke grupe SNS. Sekretar Skupštine je pravnik Branka Rosić.SO DK GK

so dk stave

Valjevo je danas dobilo novog gradonačelnika koji je ujedno i najmladji gradonačelnik , a u  timu  Gradskog veća dominiraju Gojkovićevi igrači.

SNS  će sa 31 od 51 odborničkih mandata,  sa  partnerima sa svoje liste gradonačelnik Valjeva i  nestranačkom ličnošću Lazarom Gojkovićem (36), master profesor fizičkog vaspitanja, prvi na listi "Aleksandar Vučić - Za našu decu" voditi Grad Valjevo.

Gojković je u svom prvom obraćanju odbornicima i građanima Valjeva poručio je da će u danima što slede  energiju, vreme  usmeriti ka stvaranju novih vrednosti u našem  gradu.

1so dk laki

"Veliki teret i odgovornost koje su nam Valjevci odredili delim sa svojim timom, gde ubrajam i sve vas prisutne. Svako ko misli da ovim angažovanjem doprinese sebi lično, greši i nije mu mesto među nama. Svako ko misli da može biti kompromisa sa onim što je potrebno Valjevu i građanima, greši. Nema kompromisa. Valjevcima je potrebno da vide rad, posvećenost, ljudski odnos prema svojim potrebama i poštovanje, jer od svojih  zarade izdvajaju novac za naš grad"

Gojković je najavio da će   upristojiti  ulice, urediti industrijsku zonu, da stižu investitori, da sledi  povezivanjke sa  Beogradom i Srbijom,  da  će biti završen ti gerontološki centar.so dk laki bre

"Republika nam  pomaže. Obećanje investicije potvrđuju rešenost države i predsednika Aleksandra Vučića da pomognu da naš grad uhvati korak sa ostalim gradovima koji su se razvili i postali dobro mesto za život. Hvala im na tome" rekao je  Gojković i prisutnima poručio: " Okrenite se budućnosti"

"Lični interesi i sukobi moraju postati ružna istorija našeg prostora. Napokon mora da zavlada politička kultura. Jednom rečju progresivni mir",  rekao  Gojković i zamolio građane da novoj vlasti pomognu, "da nas koriste, da osete pripadnost našoj ideji, da budu pohvaljeni i nagrađeni kao oni koji su najviše učinili".

Na predlog gradonačelnika  odbornici su za zamenika gradonačelnika Valjeva izabrali Nemanju Petrovića, diplomiranog ekonomistu, koji je uz gradonačelnika postao član Gradskog veća.

 Pored njih izabrano je još devet članova Gradskog veća: Nenad Patijarević, Vladimir Mišković,  Vladimir Blagojević,  dr Dušan Ružičić, spec.interne medicine, arhitekta Srđan Ilić,  Marko Jeftić, diplomirani ekonomista; Dragana Terzić, advokat; Velimir Arsenović penzioner i Miroljub Milovanović, poljoprivrednik.

 Vladimir Mišković, Vladimir Blagojević i Nenad Patjarević biće  plaćeni članovi Gradskog veća.1 19m mem decaSO DK ZILE

 Sednica je protekla bez ijednog ekcesa  u fer i demokratskoj atmsferi, što je najava  da dolaska  vremena konačnog vraćanja dostojanstva  instituciji Skupštine grada.so dk dr mirk

SO DK ZUNJA

Konstruktivna  zdrava  i odgovorna opozicija  vladajućoj većini biće SPS(16 odbornika).

so dk oppo z 3

Da se naslutiti da će istim putem ići  i ostale tri stranke  SPAS sa dva odbornika, mada POKS tvrdi da im je baš družina oko Šapica preotela na nezakanit način jedan odbornčki mandat, i Lokalni front VA takođe samo sa jednim  odbornikom.

Odbornik SPS-a Djordje Pavlović je  čestitao pobedu  do danas koalicionom partneru SNS-u i izrazio nadu da će saradnja i dalje biti korektna bez obzira što je SPS sada opozicija. Socijalisti su listom glasali da Lazara Gojkovića ali su   ostali uzdržani za sve druge predloge  i predložene kandidate.

1so dk sps

1 1VLADIKA DZONS

so dk sns bucka

 ao sk plavka sns

so dk pus

Prvi radni dan u sredu 19.avgusta čeka Lazara Gojkovića na mestu gradonačelnika Valjeva.

so dk ledja

01 1 maj praznik rada

Shodno  ideji evo i predloga da odmah počne da rešava sudbinu KK Metalac, FK Budućnost i naravno neodložno preduzme sve mere za gašenje fantomskog medija čije antene paraju nebo ina krovu gradske kuće, emitujući signal da sprečava sve druge radio stanice da se čuju u gradu Valjevu. 1VA SO CRVENA

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas