Logo
Print this page

DEPONIJA GUŠI, HARIKIRI ŠTETOČINE ZA MILENIJUMSKI PREPOROD VALJEVA Featured

DEPONIJAC SEPTE 2020 

Depnija na Sepijana guši  Grad Valjevo uskoro bezproblema u snabdevanju električnom energijom. Rovovi kao na Sremskom frontu od Boričevca, ulicom Cara Lazara i pored  duple trake  iz pravca Zavoda za zapošljavnje ka starom SUP-u najava su  završetka postavljanja  visokokonaponske mreže i stvaranju uslova da trafo stanica na Boričevcu rastereti najugroženije gradske zone. Postavljanje optičkih kablova  i ruženje  gradskih ulica  bode oči svima.

Deponija na Sepijama štipa  za oči, truje  dušu i kida srce svakog normalnog čoveka.

Grad Valjevo je okupiran neznalicama što su se namnožile i haraju u svim oblastima života.

"Prvi pik" Aleksandra Vučića, 21.juna na izborima u Valjevu Lazar Gojković, iako bez ikakvog iskustva u politici, najviše je promovisan od svih SNS kandidata u Srbiji. Pobedio je u Valjevu   spasao naprednjake  debakla, imajći u vidu katastrofalan učinak gradonačelnika do 21.juna 2020. i najbližih mu saradnika

 U  Lazaru Gojkoviću do juče nestranačkoj ličnosti, Valjevo je iznenada dobilo šansu da konačno izađe  iz kome duge tri decenije, koliko traje bezočno uništavanje propadanje, nekada  Grada za ponos, a danas u  sve glasnijoj najavi KAO predgrađe Uba.

Dobitnik  na izborima 21.juna Lazar Gojković sa najavljenim vetrom u leđa Aleksandra Vučića ima milenIjumsku šansu.

Grad Valjevo će bude li na insisitranje Gojkovića  i predsednik države reagovao i doneo  po hitnom postupku odluku, IMATI REŠEN problem aero zagađenja.

Gasifikacija Valjeva i Kolubarskog okruga je prvi korak, do sada samo viđen u najavi svake stranke na putu do vlasti.

Čišćčenje odnosno preseljenje deponije na Sepijama  dosegle visinu "Mont Everesta" pored najavljene ali ne i započete izgradnje moderne i brze saobraćajnice od Lukavca do  Nepričave su ključne investicije u u bliskoj budućnosti. Sa prehrambenim kombinatom u rangu nekadašnje "Srbijanke" širom se otvaraju  rata  na putu u bolju budućnost.

Gradnja Sportsko poslovnog centra sa zatvorenim olimpijskim bazenom, po skupo plaćenom projektu iz 1997. godine Vlade Slavice bila bi najveće radost za više od 12.000 mladih Valjevki i Valjevaca, ponovo, ne slučajno okrenutim košarci jer posle dve decenije je SLOBODNA, kao i boks sa tvorcima šampiona Srbije!

Mladost nosi energiju, a godine stručnost iskustvo  odgovornost i posvećenost za podršku u izboru najboljih rešanja su dobitna kombinacija na  putu pobednika.

Današnji dan je radost za košarku, jer Metalac više nije sam!

Na žalost ovaj 19.septembar je novi u nizu bez kraja u kome je štetočinski rukopis  ponovo sotavlja trag i skreću pažnju.

Grad Valjevo  je za tri dana je pretrpeo neviđeno fudbalsko  ponižavanje.

Svet sporta  je preosetljiv teren, ali  i mesto za sve alave što bi preko noći da se dokažu, love u mutnom i samo gledaju lični interes!

"Vođo" i tvorac mutanta nastao uništenjem dva najveća kluba u Gradu Valjevu Budućnosti i Krušika u leto 2014. za proteklih 7 dana je načisto propao, a danas je izvršio i fudbalski harikiri pod Bukuljom!

BFC 6 9

Prošle subote je "otrovan" je  u Smederevu, a posle tri dana  Parku Pećina mutanta je "udarila"  i bacila u Kolubaru  lajkovačka  "dizelka".

Danas je usledilo milenijumsko  poniženje!

U Aranđelovcu,  je ekipa sa NULA bodova pobedila mutanta 3:0!

Milanović i Milovanović su  izbušili  Milinkovića, po ko zna koji put potvrđeno  nezrelog za najodgovornije mesto u timu, a Soldatović je autogolom overio trojku u mreži razbucanih, i to od  tima do danas bez osvojnog boda!

Harikiri je Milana Milinovića po idiotlucima neprevaziđen od  kada gazduje mutantom,  razobličio ga je do kraja, brutalnije nego što je mogao da sanja  u najbrutalnijim snovima!

U poslednja tri nastupa mutant je prosu je  8 bodova, tako da su predhodno osvojenih 10 u 4 nastupa garant da samo kasa radi, i da novac građana može da se sliva  u kovčeg sa živim mrtvacem.

Treća liga Zapad nikada smešnija i jadnija ogledalo je aktuelnog trenutka srpskog fudbala.

Sve vlasti u 21.veku izbegavaju  suočavanje sa istinim o svom delovanju i  odgovornosti kreatora gubitništv1.

Zabiravljaju samo jedno da je sloboda dostižna,  i da ničija nije gorela do zore!

Nestručno, neodgovorno , naoružan politkantskim pričama, na krilima kuma Aleksandra Vučića Darka Glišića neznalica  i parazit, Milan Milinović teroriše  valjevski fudbal  intenzivno već  OSAM GODINA!

BEZUSLUVNO  PROTERIVANJE  ŠTETOČINE IZ VALJEVSKOG FUDBALA, će biti prvi KORAK  I pokazatelj dobre volje i hrabrosti, videćemo da li i posvećenosti  gradonačelnika Lazara Gojkovića i nestranačkih mu saradnika, počev od zamenika Petrovića, do dvojice takođe mladih i hrabrih ljudi Miškovića i Patijarevića, spremnih da se suoče sa svim izazovima koje nosi aktuelni trenutak.

Rešavanje problema, od najbanalnije čistke u fudbalskom mutantu, pa redom  je na pretek.

Katastafalno kriminalni nuespesi, monopolski i nasilnički kredo najvećeg i najneodgovornijeg potrošača  državnih-narodnih para nemeću samo jedan prioritet: Ćiščenje !

Fudbaleri su ljudi, ali ih  neznalica, štetočina, parazit i naravno najveći centar  troška nemilice neodgovorno vređa i ponižava.

Zaboravlja samo detalj da su svi t mladi momci baš njegov izbor.

Stotinje miliona uzetih deci Valjeva podanički su dati na  raspolaganje Milanu Milinoviću. Ima li većeg pokazatelja bezočnosti i osionosti NEODGOVORNE vlasti,  zahvaljujući kojoj štetočina i parazit traje.

Smetaju mu fudbaleri, umišlja valjda da su  glavice kupusa, pa može da ih seče i baca na stub srama  kad poželi, da na taj način opere svioje grehe.

Uvideo je da se smučio se i bogu i narodu, ali ne odustaje.

Za Aleksandra  Vučiću u ime svih što SAMO VOLE fudbal u Valjevu samo jedna poruka:

Oslobodite konačno Valjevo kriminalne neznalice i sramotne štetočine Milana  Milinovića, Neka to bude čin dobre volje, i najava svega što Lazar, Nemanja, Nenad, Vlada... uz vašu pomoć i podršku države Srbije treba da urade za svoje Valjevo, Valjevke i Valjevce.

A večeras baš sumorno, u svetu sporta, osim što je NOLE OPET POBEDIO  RAFU NADALA je POČISTIO NEPOZNATI DIJEGO 2:0.

Nije Maradona, ali je Dijego Švarcman odigrao meč života. 

Rukometašice RK Metalac 2015 ispale  na Ubu u prvom krugu baraža za popunu Super  lige. Beogradski Radnički je pobedio 25:22. Epilog očekivan, ako se zna da devojke pola godine nisu odigrale takmičarsku utakmicu.

Sraman kraj šamionata države u boksu!

Radnički - Loznica 6:0  meč prekinut, Loznica napustila, "krstaši" šampioni.

Šamar BSS Srbije srpskom boksu!

U nedelju igraju naši crveno i crno beli.

Pobediće kao i do sada zna se ko i kako. U Srbiji nema Omonije.

Igra i Nole, i opet će pobediti, da nas raduje na svoj način. On to može i hoće jer je najbolji, SAMO NA SVETU!

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.