Logo
Print this page

TITULE ZA BICIKLISTE NIKU I BORISAVA U ŠIDSKOM MTB MARATONU Featured

SID NIKA I TARANa državnom biciklističkom prvenstvu  u MTB maratonu u Šidu  valjevski biciklisti i pored pehova,  na izuzetno teškoj i loše obeleženoj stazi, očekivano su bili uspešni.

Šampionka u MTB maratonu  poletarka Nika Ratković je po običaju vozila sigurno i kada je bilo najvažnije i najbrže.

NIKA SIS 1

FOTO IVA RA Vukla je sve vreme grupu. Očekivano, posustala je, da bi u sprintu u svom stilu u poslednjih  par stotina metara "skočila" i na putu do novog zlata pretekla  sve rivalke na čelu sa Tarom Čulić, posle pet kilometara  zahtevne vožnje ipak samo  vicešampionke Srbije

Član Sputnjika mladji kadet Borisav Đurić je najbolje "plivao" na mokroj i tehnički zahtevnoj stazi.

SPUTNIK BORISA SID 1 TRKA

FOTO IVARA Prvi je  stigao na cilj posle 40 km vožnje po "šumama i gorama". Đurić je doneo Sputnjku 11 zlato u trkama ove sezone.

SPUTNJIK MARATOM SID BORISAV 1

Bogdan Angelovski i Nenad Nikolić su takođe sjajno vozili.

SID BOGDAN

Osvojili su  srebro i bronzu u konkrenciji mlađih kadeta.

Kadetkinja Gala Ratković, pre nedelju dana, treće u Ćačku na trci za šampionat Srbije u kriterijumskoj vožnji očigledno u sve boljoj formi odlično je vozila i u Šidu. Želeći da umakne rivalkama, na jednom"spustu" je pala. Na sreću  stradala je  samo ručica menjača. Uz pomoć kolega sa staze, uspela je da ubaci u menjač u  niži prenos, ali sa posledicom da umesto nove titule  na kraju bude samo peta.

SID MISKO 2020

FOTO IVARA Najvažnije je da je Gala povratila samopouzdanje,  i da ponovo redovno trenira  sa bratom, sestrom i Sputnjkovcima, tako da će sigurno biti još postolja i medalja, bez obzora što se sezona bliži kraju.

Prvi šmeker i ljubimac  publike na svokoj trci mladji kadet Milorad Ratković je vozio u svom stilu, za svoju dušu i  na kraju osmim mestom pokazao da svestranost u sportu i ljubav  nemaju granice.

SID MISKO BREE

SID BLASTO MARATON

foto IVARA Naredni vikend se voze dve trke za Kup Srbije u Subotici i Somboru

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.