Logo
Print this page

PET MALDIH KARATISTA KK 014 VALJEVO NA FINALU KUPA SRBIJE Featured

KARATE KLUB VA 014 Kragujevac KUP2foto kk 014 Polugodišnji post karatista  zbog pandemije korona virusa je prekinut u Krugujevcu. U sportskom kompleksu hotela Šumarice i Karate savez uže Srbije   je organizovao Kup takmičenje   u kategoriji kata za poleterce, pionire i mlade nade. Bio je to kvalifikacini turnir za finale Kupa Srbije gd će se boriti najbolji iz  "tri zvanična karate saveza karate federacije Srbije".

Valjevski karate klub 014 poštujući propisane epidemiološke mere je spremao  takmičare u  veoma otežanim uslovima, brinući isključivo o prevencije  i zaštiti zdravlja svojih članova.

U Kragujevcu je  7 takmičara,  dvoje  u kategoriji mladih nada i njih pet u kategoriji pionira u katama osvojilo 5 medalja i izborilo učešće na završnom  turniru Kupa Srbije.

Nade Matija Soldatović i Andra Krstić bili su prvi u katama svojim kategorijama. Pionirka  Ksenija Kosić je u klasi D bila prva,a  Anđela Mitrović  druga.  U C klasi  Tamara Dražić osvojila je treće mesto.

U istoj klasi su nastupile Ivana Martić i Ana Živanović, ali su po oceni svojih trenera  i pored "vrhunskog izvođenja kata"  najblaže  rečeno zbog diskutabilnih odluka  sudija ostale bez medalja i plasmana na Kup Srbije. 

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.