Logo
Print this page

STRELKINJAMA SK"VALJEVO 1880" BRONZA NA DRŽAVNOM PRVENSTVU Featured

strelkinje bgd 3Juniorke SK "Valjevo 1880" osvojile su bronzanu medalju na Prvenstvu Srbije u gađanju vazdušnom puškom 40 hitaca,  C program, proteklog vikenda u Beogradu.

strelkinje 123 bgd

Ovim takmičenjem završena je sezona 2019/2020, ispomerena zbog pandemije koronavirusa. Pored ekipnog uspeha juniorske bronzane ekipe u sastavu:Tamara Jeremić, Nevena Drajić i Milica Jovanović,   četvrto mesto su osvojile ekipno i seniorke.

SK "Valjevo 1880" je imao predstavnike i u kategorijama pionirki i pionira, sedmi u konkurenciji 29 ekipa. Pionirka Milica Jovanović je osvojila peto mesto, a od  medalje  delio  je samo 1 krug.

"Mogla sam bolje ali i trema je uzrok što je izostala medalja. Kada znaš da možeš bolje onda imaš motiv više da nastaviš da treniraš, jer samo rad donosi uspeh. Posvetićemo se još više treninzima. U Beogradu smo se uverile da ima prostora za napredak, i očekujem  uskoro medalje", kaže najperspektivnija  valjevska strelkinja Milica Jovanović.

Ekipa SK "Valjevo 1880" i ove godine je  bila medju najbrojnijima na Prvenstvu Srbije.a,  najmlađi strelci na turniru su  takmičari iz Valjeva- Marko Jopačić i Ognjen Mitrović koji su rođeni 2010. godine.

Valjevski strelci se ove sezone mogu pohvaliti sa dve medalje osvojene na nacionalim prvenstvima, jednom pojedinačnom i jednom ekipnom. Nova takmičarska sezona počinje već naredne nedelje kada se u Smederevu održava prvo kolo Kupa Srbije.

foto i tekst Marko Lazić

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.