Logo
Print this page

ŠTETOČINE, NEZNALICE, ZGUBIDANI, SATRAPI, PARAZITI KRAJ SE BLIŽI! Featured

bfc pozega 1 1I danas kao i obično, u proeteklih  9 godina prinuđeni smo da budemo  svedoci  užasne kataklizme valjevskog fudbala.

Na stadionu u Parku Pećina po ko zna koji put i ovog kišnog okobarskog popodneva jad i čemer nesretnika čašćenih po izboru najveće fudbalske štetočine, satrapa i luzera Milana Milinovića, ruže fudbal. Izgubiti poslednju šansu da se boriš i izađeš iz očajne Treće fudbalske lige već posle 12-e. pre nedigrane još 24 utakmice jasno ukazuje u kakvom  blatu se valja valjevski fudbal.

Gradić samo 10-ak  puta od Valjeva, Užička Požega, uskraćen da časno  izboren plasman u viši rang, Prvu ligu, danas je uz obilatu pomoć baš tih što su častili Loznicu i Kraljevčane Prvom ligom,  overio ovog 17.okobra viši rang.

Sa prosečnom ekipom  SLOGA iz Poćege mogla je i pobediti u Parku Pećina tim po izboru luzera i štetočine Milina Milinovića,  što nemilice  tiraniše fudbal i krčmi narodne milione!

 Umesto da se prošetaju kroz nikada goru Treću  ligu Zapad  momci koji su nekada znali da igraju fudbal,  igraju kao  ekipa za sprdnju i potkusur,  nemoćni da domiraju protiv do juče četvtoligaša.

Sigurno je da niko od njih nije prodao i  dušu  đavolu, ali  posle današnjih 1:1 gorčina  i bes svih što fudbal volje u Valjevu kuljaju kao lava iz vulkana.

Ko s đavolom tikve sadi...  zna se šta ga čeka!

Valjevo već dve  decenije nije grad  fudbala.

Sve ove godine indirektno, a evo već  devetu  najdirektnije fudbal  ponižava  neznalica i zgubidan,  čašćeni luzer, štetočina i parazit bez presedana. Osiono demonstira neznanje i nesposobnost, i otuda u Parku Pećina može da pobedi ko poželi, a da što je najcrnje, i danas čačšeni povicima "lopovi- lopovi" mogu da rade šta im padne na pamet.

"Igranka bez prestanka" Milana Milinovića košta građane Valjeva  200 miliona, ako ne i više  narodnih para,  od kako ga je postavio Stanko Terzić i slični "eksperti", dok mu  danas leđa čuva kum.

Ali,  ničija do zore!

Zna to dobro Valjevo.

Evo i veme se danas  okreće. Pasji, kišni dan prolazi. U smiraj posle novog "pomračenja"i nove bruke  Sunce je  ogrejalo Park Pećina.

Za dane buduće, lepše, ali SAMO bez još uvek nesvesnih svoje nesvesti,  da su  samo fudbalsko zlo i pošast, što prolazi i nestaje!

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.