Logo
Print this page

VITKOVIĆ SRUŠIO METALAC U LAZAREVCU Featured

1KKM PIROT PREMetalac je pretrpeo treći poraz  u nizu. Posle Vojvodine u Novom Sadu, Dunava u Valjevu. večeras je slavila  i Kolubara u Lazarevcu 77:69.

I pored sivih i žutih minuta Metalac je stigao na korak do pobede. Đuković je smanjio na 67:69, a zatim je usledio nokaut u roku od samo jednog minuta. Mladen Vitković je razbio zonu Metalca, i  za 80 sekundi, ubacio dvojku i dve trojke, za nedostižnih 77:67! ?Trio Lazarevčana: Vuletić(26), Vitković(25) i Đorđević(20) uknjižio je 71 od ukupno svih 89 indeksnih poena Kolubare. Metalac je ostvraio  indeks uspešnosti 65, a dvostruki si bili Slobodan Jovanović 19, kapiten Igor Đuković 14, i Nikola Draganović 10 indeksnih poena.

Analiza posle poraza kao i posle pobeda sledi. Vladimir Đokić se izborio za dolazak Miloša Glišića( 4 poena i 5 skokova)  iz Rogaške u Metalac. Jedan trening premalo da večeras bude na očekivanom nivou.

Zoran Paunović je ubacio samo dva poena, zabeležio 7 skokova, ali je imao i  4 izgubljene lopte, i šut iz igre 8:1. Izuzetno loše u odnosu na do sada viđeno. Odbrana je najjače oružje pojedinca i donosi USPEH ekipi, dovoljno je reći.

Preko potrebnu energiju doneo je praktično debitant Nikola Draganović. Koliko je bitan faktor u igri Metalca pokazaće naredni meč sa večeras  šokantno poraženim Zlatiborom u Čajetini od OKK Beograda  80:82.

MUTANT "PREŽIVEO" U ZVEČANU, POBEDILI I MILIONERI U VALJEVSKOM SVETU SPORTA  

Pored bezočnog i najvećeg Centra troška, fudbalskog mutanta danas samo sticajem srećnih okolnosti neporaženog na livadi u Zvečanu  u meču sa Trepčom iz Kosovske Mitrovice(1:1), u 90.minutu umesto mreže zatresla se prečka,  dva milionera iz Bobine "kuhinje" su slavila.

ŽRK Metalac 2015 je u Valjevu pobedio ekipu Studentskog grada27:24 (15:10),  a za nedelju dana  ga čeka lider Prve lige Centar Hazena.

Prvoligaš ŽOK Srbijanka 014 posle dva  poraza u nizu je prekinula post. U  Vranju  je valjevski tim slavio 3:1.

OK VA 014  poodavno u finansijskom kolapsu, na terenu  niže nule. Metalac je večeras lako i bedljivo pobedio  u G.Milanovcu sa 3:0.

Devojke OK Valjevo su hit jeseni u Prvoj B ligi.

Posle tri značajne pobede na startu,  u nedelju ih čeka iskušenje u  Zaječaru. Do sada viđeno garant je nove dobre partije i trijumfa lidera Orve B lige it Valjeva.

U rukometnoj Trećoj ligi  Centar ORK Metalac juče  nije odigran meč u prestonici, sa Beogradom. Razlog je tehničke prirode. Na vozilu, kombi, je otkazao motor. Nadležni za takmičenje su obavešteni i u ponedeljak će biti određen novi termin za odigravanje meča.

BICIKLISTKINJE I PIROTU ZA ŠAMPIONSKI TRON U MTB KUPU

U nedelju se u na poslednjoj trci MTB Kupa za tutule se bore i mlade valjevske biciklistkinje i biciklisti. Jedno je sigurno titule i medalje  stižu u Valjevo. Doneće ih već viđeni šampioni: Bogdan, Tara, Nika...

NAJBOLJIMA NA SRPSKOM AERORELIJU DANAS ODLIČJA U DIVCIMA

Nedelja je dan za podelu medalja najboljim akterima juče održanog aerorelija za šampionat države,  u organizaciji Vazduhoplovnog saveza Srbije i sa domaćinstvom Aero kluba Valjevo. Svečanost dodele medalja je u 10 časova.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.