Logo
Print this page

DVE BRONZE RVAČIMA VALJEVSKE MLADOSTI Featured

rk mladost vuk 3 p na mlaviFOTO RK MLADOST Rvački klub Mladost iz Valjeva proteklog vikenda nastupao na dva Prvenstva Srbije u rvanju grčko-rimskim stilom i to u uzraznim kategorijama U-23 (mlađi seniori) I U-13 (stariji pioniri) i osvojio dve bronzane medalje.

U  Petrovcu na Mlavi,  na prvenstvu Srbije za mlađe seniore  Vuk Lekić je nastavio sa uspesima, ovoga puta bio je treći.Do bronzanog odličja stigao posle  efektne pobede nad Savićem iz šabačkog „Viteza“ u četvrtfinalu. U  polufinalu je izgubio od  Branka Kovačevića rvača beogradskog „Radničkog“, novog  šampiona države. U borbi za bronzu u prvoj rundi savladao Kostića iz somborskog Radničkog.

David Petrović je ostao bez plasmana, porazom od Gajića iz šabačkog „Viteza“. Petrović je  nastupio u starijoj uzrasnoj kategoriji i od njega se uz dalji rad očekuju veći dometi,

Dan kasnije u nedelju u Kanjiži, na prvenstvo Srbije za starije pionire  Uroš Kojić i Ognjen Pešić su osvojili bronzu sa skorom 3 pobede i jedan poraz.  

rk mladost kanjiza

FOTO RK MLADOSTKojića  je bio favorit, ali je  u poslednjim sekundama polufinalnog meča poklekao. Nastupali su i Ognjen Stanojević i Veljko Mitrović.  Rukovodstvo „Mladosti“ je zadovoljno ostvarenim rezultatima na dosadašnjim turnirima sa obzirom na pauze u treniranju zbog situacije sa pandemijom. Rvači Mladosti nastavljaju dalji rad na pripremama za turnire u slobodnom stilu nakon čega nastupa pauza u takmičenjima.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.