Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

BOKSERI METALCA DAŠIĆ I JOVANOVIĆ SE BORE ZA MEDALJE NA ŠAMPIONATU DRŽAVE, PRŠTE SUSPENZIJE Featured

m s dasic ristanovicSmederevo je poslednje nedelje u oktobru domaćin pojedinačnog prvenstvo Srbije u boksu za seniorke i seniore. Bokseri Metalca Dejan Dašić i Kristijan Jovanović na korak do medalje.

Neočekivano mali broj boksera, 60 seniora i  i 13 senirki nastupa u Smederevu. Na  prvenstvu učestvuju bokseri iz  kluova : KS 037, Banat Zrenjanina, Bečeja, Čukaričkog, Dandija , smeedrevskog  Despota, Fontane Beograd, Garda, Grejtesta Lazarevac, Loznice, Mart mata, Minersa, Mix iz Prijepolja, valjevskog Metalca, niškog Naissusa, Nina box team, Novi Sad, Omladinac, Petrovgrad, Radnički Beograd, Braća Ribać, Radničkog i Kragujevac, Rokice iz Loznica, Roosters, Šajkaša, Slobode Čačak, Sombora, Spartaka, Srbije iz Surdulice, Trstenika, Ugostitelja Beograd, Viteza,novosadske  Vojvodina i Zemuna.

Danas za Metalac nastupa srednjaš Dejan Dašić. Posle jučerašnje pobede danas u četvrfinalu  boksuje sa Valterom Đokićem iz Novog Sada.

BK MSOM M DASIC

 Lakaš Kristajan Jovanović  sutra boksuje u polufinalu sa Jevtićem iz Beočina.

Šampionat predstavlja  izborno  takmičenje za širi sastav reprezentacije Srbije.  Mečeve u Smederevu prate pored  predsednika BSS Nenada Borovčanina, sportskog direktora Tomislav Antelj i selektor Milana Piperskog  i brojne legende predvođene  Tadijom Kačarom. Puzovićem,. Vujkovićem....

Finale pojedinačnog prvenstva  Srbije  je u  subotu.

Disciplinska komisija BSS je na sednici  27.10.2020, a na osnovu datih izjava i uzimanja u obzir materijalnih dokaza povodom napuštanja finala  u Smederevu,  za sezonu 2019 – 2020. i na osnovu Zakona o sportu kao i Disciplinskog pravilnika BSS, donela jednoglasnu odluku (rešenje):

Članovi BK Loznica: Aleksandar Risimić, Milan Marković i Rade Jovanović se suspendiju iz Bokserskog saveza Srbije na  dve godine.

Na osnovu prijave Marijana Cvetkovića, direktora Bokserske lige Srbije, a povodom bodovanja na finalnom meču Super lige Srbije Radnički(Beograd) -Loznica  u borbi: Gligorić. i Aličić, i odluke  2:1 za Gligorića, a nakon revizije pomenutog meča na sastanku održanom 24. oktobra, gde su domaće sudije glasale 3:16 u korist Semiza Aličića, kao i međunarodne sudije 0:3 u korist takmičara Loznice, Disciplinska komisija BSS je donela je odluku da se sudije Aleksandar Vučićević i Miloš Danilović suspenduju na period od dve godine, od dana donošenja odluke. Protiv ovih rešenje moguća je žalba Stalnom Arbitražnom sudu Olimpijskog komiteta Srbije, saopštio je BSS.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas