Logo
Print this page

BRZI TEST POTVRDIO SVI NEGATIVNI, U 13,30 FUDBAL U PARKU PEĆINA Featured

park pecina stadion

Posle jutrošnjeg tesitranja, BRZIM i najnepouzdanijim testovima,  u Kovid ambulanti u Novom Naselju i rezulata da svi svi testirani negativni danas u 13.30 će biti odigrana utakmica Treće lige Zapad FK BK 2014 - Sušica(Kragujevac)

I pored očiglednih simpotoma da nisu zdravi: povišene temaparature, glavobolje, malaksalosti... a u karantinu najodgovornijeg  kapitena FK BK 2014 Ivana Gentića. čim je osetio simptome neobične prehade u sredu, podvrgao se  testiranju, i sada je zvanično  zbog pozitivnog rezulata na koronu u izolaciji, 20 fudbalera i članova stručnog je TEK JUTROS testirano.

SVI SI NEGATIVNI potvrdio je jutros test  izvršen  Kovid ambulantu u Novom Naselju. Na  osnovu kapi krvi urađeni su krajnje nepouzdani  brzi testovi, najmanje osetljivi, ali  i najjeftiniji.

To što neki od testiranih pored već pomenuh simptoma i  dalje nemaju osećaj čula mirisa ide u prilog sumnji da je "fudbal" i nečiji interes iznad zdravlja momaka koji  danas u 13,30 moraju istrčati na teren stadiona u Parku Pećina

Potsećamo pomoćni trener FK K 2014  Saša Ristić je imao simptome pre  Gentić i vratiio se još u utorak kući u Kragujevac, treniralo se u ponedeljak.

Osnovno pitanje zašto su i "prepametni i prebodobni" odlučili da tesiranje brzim  i jeftinim, najnepouzadinijim testovima,  bude danas na dan utakmice a ne kako  struka kaže, čim su se pojavili simptomi kod igrača i trenera FK BK 2014. Još dve selekcije omladinci i kadeti dele svlačionicena stadionu Krušik gde se trenira  tokom nedlje.

FK BK 2014 danas 13.30  igra  prvensteni meč Treće lige Zapad sa Sušicom u Parku Pećina.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.