Logo
Print this page

MARKO BELUŠEVIĆ JUNAK U PARKU PEĆINA ZA RADOST BOLESNIM DRUGOVIMA Featured

               1marko belusevic het trik susica

Najtalentovanije valjevsko dete u svetu fudbala u 21. veku posle na žalost nedokazanom na velikoj sceni Miloša Raševića, i afirmisanih Lazića, Nikolića, Srećkovića... Marko Belušević(crveni dres sa brojem 10)  je het trikom maestralno obeležio lučindansko popodne na stadionu u Parku Pećina u pobedi FK BK 2014 od 4:1 nad Sušicom!

FK BK 2014 je u kombinovanom sastavu bez pola tima je morala na teren jer gosti nisu želeli da se meč odloži.

Ispade po Valjevce bolje nego što bi i sami želeli.

Desetka Marko Belušević je odigrao utakmicu života. Konačno tamo gde je najopasniji pred golom rutinerski je tri puta zatresao mrežu Sušice, a tek mu je 18-a.

Na dodavanje Drakulića doneo je vođstvo domaćinu u 26. minutu, da bi posle izjednačenja gosti ili bolji, ali je u finušu usledio šuo tajm Beluševića!

Na centaršut Cigulajkića u padu šutira i postiže drugi u 85, a na ubacivanje Josipovića  još efektniji treći gol. Na centaršut Stanića Josipović stavlja tačku na pobedu i konačnih 4:1 u trećem minutu nadoknade

Valjevski tinejdžer iako bonus igrač, proteklih par sezona igaro je na svim pozicijama, osim što nije stao na gol, a i tu bio bio sigurno bolji od onog što izgleda mora da brani, jer Valjevska Loznica je baš blizu  štetočininih Virovaca.

Belušević je danas  lucidnim het trikom potvrdio raskošni talenat, doneo pobede kombinovanom sastavu FK  K 2014 i  za trenutak rastereo sumorne oblake i kišu, da bi ga Sunce pozdravilo na kraju po svemu neverovatne utakmice

Jutrošnja uvertira je bila mučna. Ukupno 20 igrača i članova stručnog štaba testirano je brzim totalno nesigurnim, ali zato jeftinom  testovima,  u Kovid ambulanti u Novom Naselju. Na osnovu uzorka jedne kapi utvrđeno je da su svi testirani iz FK NK 2014 negativni na Kovid-19.

Na teren međutim nisu istrčali: Gentić(u izolaciji je jer je pozitivan), kao i negativni Janković, Ristić, Janković, Gavrović i Kosić!?

Prinudni tim skrpljen sa namerom da se časno bori pa šta bude, prijatno je  iznenedio, a zahvaljujući junaku Marku Beluševiću  ostvario veliku pobedu, izmedju ostalog i zbog okolnosti pod kojima je  utakmica odigrana.

Da  li su baš svi akteri današnje utakmice zdravi pokazaće naredni dani.

Povišena temparatura, kašalj, glavobolja, malakslost, gubitak čula ukusa i mirisa, nisu saveznici zdravlja i zdravog ćoveka.

Ali kad imaš Marka Beluševića, izgleda ne može VAM ama baš niko ništa !

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.