Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

ŠARENI I NARAVNO MEJNSTRIM PREDMITROVDANSKI SVET SPORTA Featured

1nebo crveno 

Vanzemaljska pobeda  ponosa Srbije nad  belgiskjim Gentom, šesti bod  u grupi, tek drugog klupskog takmičenja u Evropi, za mejsntrim silovanje zdravog razuma o uspehu zdrave i trijumfatorske politike  lica sa poternice i sličnih eksperata za malo da zasene CNN.

Pred Mitrovdan  menjstrim  svetski  medijski procenitelje istine i pravde, osiono  bahato u svoje ime ničim izazvani proglasiše  pobednika američkih predsedničkih  izbora.

Pobednik je kažu Džoe,  novi  predsedik SAD po poštanskim kovertama nezebeležni rekorder tvrde mejnstrmovci,  još u fazi brojanja pristižućih svedoka "istine". Podsetću,  su izbori održani 3.novembra.

Slična priča mnogo duže se kopira i plasira od sličnih  mejnstrim izumitelja "istine" ali na mnogo manje važnoj razini,  u svetu sporta takođe  omiljenom tlu manipulacija i laži.

Hvalospevi evropskom projektu  u fudbalu  trajaće do 26.novembra, i revanša u Belgiji.

Miriše da će se ugasiti na sličan način kao i oni posvećeni  košarkaškoj  ljubimici vođe  i ponosa nacije, do pada u Minhenu. Gle čudo voljom  i umećem izdanka omraženog  i omiljenog svakodevnog obroka  mejnstrim  medija i naravno vođinih sledbenika. Vladimir Lučić i od skora Andree Trinkijerija ih zakucaše .

O fudbalskoj konkurenciji valja samo reći da ne postoji.

Zadatak je obavljen u odsustvu proverenog ratnika apoklipse Milorada. Preostali dvojac trija ve je finansijski u dva poteza devastirao i skopo ugasio instituciju. Dva bisera su prodata u bescenje, da  slučajno konkurencija sombolu srpstva finansijski ne vaskrsne, i ne ugrozi ga.

Ali sinoć se veseli Stanoje zajeba. I u Subotici ponovo usra motku!

Uvede šlosere da speče pobedu, Išlo mu je do sinoć od ruke od tzv derbija, pa preko G.Milanovca, do keca u Nišu.  Sinoć u Subotici su ga je pogurali Lazar Marković i Lutovac  penalom.  Posle 7 bačenih bodova  gubitak još dva boda  sprečio je Neca Stevanović, oteran pa vraćen da sinoć odbrani  neodbranjivo, penal.

 Crno beli svet je obradovan drugom pobedom u nizu. Prva protiv Mačve je došla  posle nedosuđenog penala protiv ostavkom Ivice Kralja juče konačno probuđenog "Provincijskog Urugvaja".

Spas  iz svega što ne valja su dolasci novih ljudi, stručnih, psovećenih odgovornih, spremnih da se bore i pobede nedodorljive, nesmenjive krpe otirače  i podguzne muve svojih gospodara.

Sve  je na žalost  preslikano od   vrha  dna.

Ljudske "gromade" u poziciji da vedre i oblače mejnstrim medijem a i preko društvenih mreža ne prestaju da nas bombarduju svojim "istinama"

MEJNSTRIM MUTANT 6 KOLA NEPORAŽEN

Čusmo juče I DIREKTNOM TV prenosu kako je fudbalski mutant u Požarevcu posle 4 kolosalne pobede i i dva remija, evo već 6 kola neporažen u ligi blata, laži i prevare. Izgovori surovu istinu Milan Milinovič, golman, preCednik,juče i vrakelista u odsustvu nezdravih trenera, pošto samo što ne zaplaka od žalosti ko sve iz istih razloga kao i treneri nije mogao da pomogne na terenu.

U Požarevcu je osakaćeni tim odoleo bez  nekoliko bolesnih, sa ostatkom zdravih  na terenu. I bez pozitivnih protiv pretankih čak i za 4.ligu Požarevljanja iščupan je bod nesposobnih da relaizuju i poklonjen penal.Sehostresni golman mutanta,  što kada izađe sa lnije gola se ponaša kao da je bačen u crnu rupu, i naravno brojne greške nisu bile dovoljne (pre)Mladom radniku da postigne gol i pobedi. Usudi se glas iz tv kutije da  kaže: "ime mu neću pominjati" misleći na veselog duvača, navijača sudiju.

I složismo se samo tu. Jadni lik nije dosudio dva penala protiv domaćina, a umesto žutih kartona delio im je osmehe, jer bombone nije poneo.

Kruna fudbalskog ludila bez granica je najava novog  cirkusa. Za 7 dana na ušče u Park Pećina dolazi  Sloboda, sa Radničkim iz Kragujevca i dok je bila živa  sa Starom damom iz Parka Pećina u prošlom veku rasadnik fudbalskih bisera i sinoniom fudbalskog sporta Zapadne Srbije, mnogo šire Jugoslavije.

Na žalost ovo je već kraj prve petine 21. veka. Danas je sport otet da bio bio zabava  prebogatih lopova, u 2020, nedostupan čak i za gledanje uživo.

Takođe   smo u situaciji da putem društvenih mreža, sada i jedino dostupnog načina da vidimo neviđeno i čujemo "istinu" obavešteni šta se dešava na sportskim  terenima.

Od valjevskih aktivisita  u svetu sporta sinoć su jedino pobedile milionerke rukometašice ŽRK Metalac 2015.

Ceh za dva bolna poraza od  Beograđanki u beton ligi platile se Obrenovčanke. Da li je pobeda od  30:21 (17:8) samo uvertira pred finale Kupa Centralne Srbije, za spas godine neispunjenih želja saznaćemo u drugoj polovini novembra kada u Valjevo stiže ekipa iz ranga više tzv Super B lige RK Beograd.

Rukometaši ORK Metalac  u trećem nastupu takođe, u nešto "tvrđoj beton ligi" su izgubili prvi put u svom trećem ovosezonskom nastupu. Rekreativo  je pobedio u Beogradu sa 31:29 (15:14).  Za  nešto više, i plasman u viši rang potrebno je još sveže domaće krvi, a biće je od januara, ali i pre svega  mnogo više zajedničkog rada tokom nedelje, jer bez rada i treninga sreće nema.

U sredu je već novo iskušenje u Valjevo stiže Akademija Lečić

TRI PORAZA U SVETU ODBOJKE

OK VA 014  posle štrajka i neigranja utakmice u Valjevu  pre sedam dana,  izgubio u Ljigu 0:3 i strmoglavo kako je i poleteo,  sada sleće u surovu realnost sa tendencijom nestajanja.

Ženski prvoligaš milionerki ŽOK Srbijanka 014  posle dve pobede u Vranju i protiv zakucanog za dno tabele užičkog Jedinstva, U Valjevu je osvojio samo bod. Poražen je 2:3 od Radničkog iz Beograd na Studentu, i "smeši" mu se borba za opstanak.

OK  Valjevo je neočekivano izgubio u Bačkoj Palanci 2:3, u 6. kolu Prve B  za opomenu da se za svaki bod mora izgarati do poslednjeg atoma snage. Borba za povratak u Prvu ligu se nastavlja.

KORONA PRETI KKMETALAC

Trenutno ponovo vraćen na kolosek normalnosti KK Metalac strepi samo u vreme korona pandemije od zaraze. Pored zdravlja i sreće potreban  tim za pobede.

Neki odlasci se naziru, a već je stigao mlađani Koceljavac plej Bajić. Valja popraviti "krvnu sliku" a da li je moguće  saznaćemo  već sutra. Nova lica su nepohodna da se iskoreni sve uočljivija sebičnost pojedinaca, "zaljubljenih" u ličnu statistiku. Niko nema pravo da određuje kako će ko da igra, ali ako se učinak svede na statiststku bez rezultata za ekipu nije dobro ni za koga. Metalac je  najbolji samo kada pobeđuje. Sinoć se nije igralo u Kragujevcu. Radnički ima problem sa igračima pozitivinim na korona virus. Kod Metalca u "plusu"  je samo Zoran Paunović, već devet dana u izolaciji, ali faktički sada već zdrav.  Od ukupno 21 testiranih iz kluba, polovina ima negativan nalaz, dok ostali još čekaju rezultat.Čekanje se se odlužilo i ne sluti na dobro. Poželežemo da pozitivnih ne bude, kako  ekipa u kompletnom sastavu naredne subote mogla da se suporotsatvi Tamišu u Valjevu.

RVAČIMA MLADOSTI 4 ODLIČJA

U Petrovcu na Mlavi na  Prvenstvo Srbije u rvanju slobodnim stilom rvači valjevske Mladosti i osvojilu su  4 medalje. U  juniorskoj konkurenciji Saša Nedeljković je  efektnim pobedama izborio finale, posle pobeda u polufinalu  protiv  rivala iz Crvene Zvezde. U finalu  je izgubio od  Madžarevića iz  šabačkog Viteza. Ljuba Jovanović je zabeležio dve pobede i dva poraza i morao se zadovoljiti bronzom.  David Petrović je ostao bez plasmana. U konkurenciji kadeta  Luka Pavlović je odlično rvao i završio na pobedničkom postolju kao drugi,kao mladji klupski kolega Ognjen Pešić u kategoriji U-13. Pored Pešića u kategoriji U-13  Veljko Mitrović je nakon uspešnih prvih borbi zaustavljen u polufinalu,  a kasnije je poražen  u borbi za treće mesto.  Medju učesnicima su bili  Dimitrije Radovanović i Uroš Kojić ali su ostali bez plasmana.

Detalj sa početka današnje priče je svojevrsna opomena

"Kako gore tako dole" naslov je horor filma o putovanju  u ludilo i užas demona neljudskosti što se  vraćaju da  progone junake istoimenog trilera.

Što bi rekao Gundulić (a većina misli da je to napisao Njegoš):
"Okreće se kolo sreće, vrteći se ne pristaje, tko bi gori, sad je doli, a tko doli, ka gori se kreće".

ISTINA AKTUELNA ZA SVE I ZA SVA VREMENA, od Džoe  Bajdena i svih sličnih, boljih  i gorih,  da se ne zavaravaju glasi: Mogu kako hoće, ali ne i dokle hoće!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas