Logo
Print this page

TEOVA MAGIJA U KAZANJU ZA TOP 16 VIRTUSA U EVROKUPU Featured

1milos teodosic virtus segafredo bologna photo lokomotivfoto eurocup  Virtus iz Bolonje očekivano je u derbiju grupe C pobedio  Lokomotivu Kubanj u gostima u 6.kolu Evrokupa. Rezultat 89:83 je potvrda kvaliteta italijanskog tima, proisteklog iz igre gospodara Evrokupa, Valjevca i kapitena  Srbije  Miloša Teodosića.

I ovoga puta kao i u svim mečevima Virtusa u Evrokupu se se  vrtelo oko košarakaškog maga. Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije i as italijanskog tima bio je najefikasniji i najbolji akter  meča. Na zvaničnom Tviter nalogu Evrokupa osvanula je Teova “magija”

Dodavanja Teodosića nisu sa ove planete!

 Čarolijom preko celog terena Teo je asistirao  saigraču pod koš Lokomotive za moćno zakucavanje. .

Miloš Teodosić je ubacio Rusima a 29 poena. Šest dvojki iz devet pokušaja je postigao,  tri trojke iz 10 šuteva, a sa linije za slobodna bacanja je pogodio osam od devet, Upisao je  pet asistencija te jedan skok.  Teo je i večaras bio   faktor x u pobedi Virtusa, sada  već u Top  16 fazi Evrokupa sa  šest  uzastopnih  trijumfa!milos teodosic virtus segafredo bologna photo

foto eurocup Večeras je i Zvezda odigrala impresivno meč Evrolige u Francuskoj. Crveno  beli su deklasirali Asvel u Vilerbanu 89:68 za prvi trijumf na gostovanjima u ovoj sezoni. U ukupno trećoj pobedi u sezoni najveći učinak su imali "partizanovac" Kori Volden i Džon Lojd. Lojd je ubacio 29 poena, a  Volden 22. Volden je dodao pet skokova i četiri asistencije. Za dva dana, u petak, sledi potvrda uspeha u Francuskoj. U Beograd stiže Real Madrid do sada sa 3 pobede iz 7 utakmica.

Predstavnik Srbije u Evrokupu Partizan je trenirao u Italiji, ali nije igrao  sa Venecijom.

Italijani imaju  igrače  zaražene korona virusom i utakmica je odložena. Već odloženi meč sa Huventudom crno beli će igrati 19.novembra u Beogradu, a iz Italije idu u Zagreb gde ih čeka Cibona.

U valjevski svet košarke ima problem sa igračima pozitivnim na korona virus.

Trenutno se četvorica igrača KK Metalac u izolaciji. Utakmica a Tamišom je odložena. Čekaju se rezultati ponovljenih testova  na virus SARS-CoV-2 za  još 6 igrača. Pozitivni posle Paunovića kapiten Đuković, Radomirović i Mehić su u izolaciji.Sve aktivnosti prvog tima Metalca su prekinute do daljneg.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.