Logo
Print this page

JKP "VIDRAK" U AKCIJI VANREDNOG PRANJA GRADSKIH ULICA Featured

jkp v vanredno pranje1

U Valjevu je u toku  vanredno pranje  centralnih gradskih  ulica,u skladu sa  Pravilnikom  o komunalnoj delatnosti zabrane  pranje kolovoza i trotoara posle  16.novembra.

JKP Vidrak obaveštava građanstvo  o vanrednom pranju ulica  u toku narednih 5 dana.

“O ovom poslu je bilo reči na sednici Štaba, a otežavajuća okolnost je činjenica d anakon 16.novembra po pravilniku o radu mi ne bi smeli da peremo ulice, jer to je vreme dosta nižih  temperature, zbog mogućeg mraza i mržnjenja kolovoza. Sa gradonačelnikom Lazarom Gojkovićem  shodno najavi da će  narednih pet dana  temperatura biti iznad nule,  dogovorili smo se da operemo  ulice. Krenuli smo iz centra grada, pa ćemo redom i ostale ulice", kaže za naš portal  Ksenija Badem vd direktora JKP Vidrak.

Ksenija Badem napominje da se ulice peru  samo zbog epidemiološke situacije.

“Preko potrebni visoki nivo higijene  je razlog  pranja gradskih ulica i trotoara, a sve u skladu sa pojačanim  naprima u suzbijanju  širena epidemije. Zdravlje ljudi nam je najvažnije vi zato očekujemo od gradjane da imaju razumevanja što ulice peremo u toku dana. Noći su hladne i nemoguće je raditi”.

jkp pranje 2

Na startu je  opran deo Karadjordjeve ulice  od Radničke do ulice Vojvode Mišića, zatim  Pantićeva i ulica Vojvode Mišica.

“Nastavljamo dalje, pošto su petkom  uobičajeno više vozila u saobraćaju, radićemo na osnovu siatacije na terenu”, potvrdila  je Badem.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.