Logo
Print this page

USPEH ZA ISTORIJU, VATEROLISTI VALISA NA POBEDNIČKOM POSTOLJU I U PRVOJ A LIGI! Featured

valis tas svi 2 12 20 11 9

Vaterpolo klub Valis je pored šampiona države u reli letenju Aero kluba Valjevo sa pilotima i Milivojem Petrovićem  i Todorom  Narančićem je u svakom pogledu iznad svih po sportskim dostignućima u Gradu Valjevu u 2020.godini.

Valis je sa Vukovima sa Novog Beograda podelio prvo mesto prošle zime u Prvoj B ligi, a sinoć je potvrdio isti uspeh u rangu više Prvoj A ligi. Valisove "vidre" su završile kalendarsku godinu šestom pobedom, koliko ima i Proleter iz Zrenjanina.

Sa 4 juniorska reprezentavca Srbije i  selekcijama za primer svima, čak 7 je u takmičarskom pogonu,  Valis je pokazao da je moguće napraviti sistem u sportu. Valis vode stručni, posvećeni, odgovorni i uspešni ljudi.

Zgusnuti kalendar seniorskog takmičenja zaključen je sa dve tri pobede pobede u decembru. Sinoć u SRC Petnica je pobeđena Rasina 13:6,a pre toga VK Valjevo 13:10 u istom bazenu i Beograd u prestonici 10:9.

Šest pobeda seniora u Prvoj A ligi su snaga i moć Valisa.

Mlađi ij slede na najbolji način. Kadeti rođeni 2004. i mlađi od danas i Kruševcu kreću sa  Kupa Centralne i Zapadne Srbije  ka finalnom takmičenju Kupa Srbije, gde će se  najboljima u državi boriti za medalje.

valis vk u 14 n sad 23 8 20

Put je trasiran, rezultati stižu, i nikakvo čudo što je VK Valis  nosilac vaterpolo sporta, ne samo za 2021, nego dokle god bude ovako radio.

Mlioneri iz VK Valjevo nemaju izbora, posle finansijskog kraha moraće od nule,ako već žele da "soliraju", pa dokle stignu, bez obzira na aktuelni status člana Prve A lige, i trenutno samo dve pobede manje od Valisa.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.