Logo
Print this page

NOVOGODIŠNJI POKLON VALISOVE MLADOSTI - KUP REGIONA OSVOJEN NA PETERCE!! Featured

VALIS 30 12 20 KUP REGIONA

U večeri finala Kupa Srbije u Beogradu Crvena zvezda je po treći put osvojila Kup Srbije savladavši Radnički iz Kragujevca 13:12, boljim izvođenjem peteraca 5:4.  U Valjevu  je takođe održan finalni turnir Kupa Srbije Regiona Centralne i Zapadne Srbije U-17. Pobednički pehar krasi od večeras vitrine Valisa, a na turniru je kao domaćin nastupila i ekipa VK Valjevo.

Posle pobeda nad VK Valjevo, Rasinom iz Kruševca, Savom iz Šapca Valis i Radnički iz Kragujevca su po tradiciji odlučili pobednika turnira.

Valisove "vidre" su večeras bile bolje i zasluženo su slavile 13:12( 8:8). Odlučili su peterci. Pobedila je veća spretnost, hrabrost, odlučnost, i sigurnost golmana Valjevaca Bokija Milovanovića kadrog da odbrani peterac kada je bilo najvažnije u 5-oj seriji.

Večeras se Valis revanširao Kragujevčanima za poraz 8:9 pre nekoliko dana u Kruševcu, takođe u finalu Kupa RZCS u konkurenciji U-16.

Godina uspeha se završava, a  obeležena je plasmanom Valisa u Prvu A ligu, gde trenutno deli  prvo mesto sa Proleterom iz Zrenjanina. Serija uspeha mlađih selekcija Valisa je zalog za budućnost i ekspanziju vaterpola, konačno u svom domu i zatvorenom bazenu, a ne pod balonom!

valis u17 2020

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.