Menu

zaglavlje

METASTAZIRANI SRPSKI SPORT OŽIVEO RUKOMETNI PARTIZAN, UZ DOPRINOS VALJEVCA MIKIJA RADOSAVLJEVIĆA

METASTAZIRANI SRPSKI SPORT OŽIVEO R…

Kao u svim sferama ži...

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD MILJENICE NA BOSFORU, ALI TU JE "LOV" NA KK  KRALJEVO

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD M…

U danu neviđenog poniže...

POSLE  TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA, JOKIĆ I NOLE JAČI OD AMERIKE I NARAVNO "najvećeg"...A NAROD JOŠ ČUTI

POSLE TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA,…

foto vikipediaTri najve...

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆEVI, I KLINCI VIĆE SIMOVIĆA "ZAPALILI"  SRBIJU!

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆ…

Kraj marta nagovestio j...

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA" PPORADILA NA ZLATIBORU, NASTAVAK SLEDI U PARKU PEĆINA

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA…

  Trebalo je strp...

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(1954-2024)

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(…

Autentični Valjevac, ar...

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ SRBIJE" PORUKA JE  EKOLOŠKOJ BOMBI!

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ …

Sa jasnom porukom da u ...

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

MOĆNA "VOŠA" I MERAČ TEMPARATURE DONELI RADOST BOGATUNIMA IZ SRPSKE ATINE Featured

k4

Klub po svim parametrima najgori u KLS minule sezone, posle administrativnog negiranaja neuspeha i zadržanog statusa u KLS je dobio je ogroman novac i napravio moćan tim. Vojvodina je  demonstrirala silu u svakom pogledu u hali sportova 15.septembar. U  16-om nastupu u sezoni ostvarili su  13-u pobedu, ovoga puta 81:65 za  potvrdu da sigurno od jeseni igraju ABA-2 ligu.

Metalac  bez trojice startera nije imao   šansu da napravi iznenađenje.

k3

Paunovića još uvek nema na terenu, i oporavak prvog  strelca traje. Protiv "voše" su  izostala  neočekivano još dva startera. Trojkaš, skakač i banana men  Riki Stefanović nije nastupio iz prevenetivnih razloga, glavobolja ga je mučila u petak uveče). Pred  izlazak na teren merenjem  beskontkatnim infarcrvenim  termometrom sa klupe je  eleminisan i Dule Radosavljević, iako je koji minut kasnije običan toplometar potvrdio  da momak nema "vatru", ali  to službena lice nisu uvažila.

k77

Usledio je i demant "informacije" o povredi  najboljeg i tumu "lala". Nikola Gađeša je istrčao na parket i potvrdio zašto ga "bije" glas da je bez premca u timu. Da  do kraja "zaprži" čorbu Valjevcima pobrinuo se i najnoviji adut Marko Ljubičić dobro znano ime ljubiteljima košarke u Valjevu iz vremena ABA lige. Posvečen  supruzi i naslednicima za sada ih ima troje, ostao je privržen košarci. I dalje je superioran na terenu. Igraće za Vojvodinu do novog angažmana u inostranstvu.

kMARKO LJUBICIC

Utakmica  bez prisustva publike je odigrana besmislenom terminu (14 časova), samo  da TV Arena na svom trećem kanalu popuni program.

Metalac je za divno čudo na startu zapretio, ali  bez odbrane šuta za tri poena,  pod žestokim pritiskom u napadu na organizatore igre domaćinu je "uskraćen" pogled, a kamo li prolaz ka košu. Egal u skoku nije bio dovoljan da se spreči šut spolja gostiju. Sedam trojki  Vojvodine  iz 16 pokušaja, za razliku od samo 3 Metalca,  doneli su gostima+15(49:34)  na poluvremenu.

U nastavku sa nove  4 trojke, sveukupno 5 više, čak 25 asistencija, u odnosu na 11 Metalca, i pet skokova viška(42:37) Vojvodina je ostvarlila cilj  i pobedila u Valjevu.

Zanimljivo je da je Metalac nanizao 12 faulova, a Vojvodina samo 9, u prvih 20 minuta za potvdu "čudnog" kriterijuma. Metalac je kažnjavan  ličnim greškama  za najmanji dodir, a na drugoj strani tolerisano je "peglanje" gostiju po rukama i telu. Valjda zato što su svih pet u igri  grizli  maksimalno!

k5

Prednost boljeg rivala je  u nastavku rasla do +20 i koji poen više.

Đokić svestan realnog odnosa snaga omogućio je  minutažu posebno Amaru Mehiću 23 minuta (9 poena i 6 skokova), Nemanja Janković odigrao hrabro 7 minuta za svoju prvu trojku,  jednu ukradenu, ali i dve izgubljene lopte. Šansu su dobili Aleksandar  Teofilović i Pavle Stepanović.

k6

Metalac je  predvodio  nadolazeći  Marko Bajić sa17 poena, 4 skoka, 4 asistencije, 3 osvojene i 5 izgubljenih lopti. Sloba Jovanović je ubacio 15,  dok se propisno ispromašivao(6:0 za 3) Sinovec strelac samo 5 koševa. Radomirović je uhvatio 8 lopti  i ubacio 8 poena. Luka Jovanović je dobio 6 vazdušnih duela i postigao isto toliko poena.

Gaćeša(15poena), Savić (13)Jovović 12,su bili najefikasniji kod Vojvodine.  Petar Rakićević je svom bivšem timu ubacio 4 koša,  5 puta je asistirao i uhvatio je  4 lopte, dok  je Ljubičić za 20 minuta ubacio 8 koševa, imao 4 asistanicije, 3 skokova, ali i pet izgubljenih lopti.

Metalac januarsku odiseju završava gostovanjem.

k1

Dunav iz Starih Banovaca  je jesenas pobedio u Valjevu, i favorit je naredne subote. Metalac će na sreću konačno biti kompletan. Sa Rikijem Stefanovićem, Zoranom Popovićem i Dušanom Radosavljevićem brejk i novi korak ka opstanku nije nemoguća misija.

 Posle Dunava u Valjevo stiže Kolubara, a tu postoji samo jedan izbor, pobeda!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas