Logo
Print this page

OTIŠAO JE ČOVEK RAJSKOG SRCA I DUŠE SAŠA PAKEVIĆ(1967-2021) Featured

SASA PAKEV DS
Crni febrauar i ove 2021. guta  poput nemanji neprestano. Saša Pakević prijatelj svakoga ko je imao sreću i čast da da upozna, čovek sa adrenalinom tinejdežara, ličnog stava o svemu što mu je bila sfera interesovanja, a bila je ogromna poput Himalaja, poklekao je u najvažnojoj utakmici života.

Surovi kovid-19 je nastavio da potvrđuje moć zla i pošasti.

Dobri čovek Saša Pakević, beskompromisni borac za ljudskost istinu i pravdu, i politički orijentisan protiv svake nenarodne vlasti,  borio se za svakoga od nas, za živote, zdravlje, i osmehe srečnih ljudi.

Lečio je Saša ljudima telo i dušu. Znao je da je oprez majka mudrosti.Bez  najbližih, svog grada u svojih Valjevki i Valjevaca nije mogao. Dolazio je čim pre, duboko svestan da nevidljivo zlo vreba i napada.

Desilo se, dohvatilo ga je svojim nevidljivim kandžama.

Poput svog brata doktora Neše, takođe odanog ratnika pozivu lekara  Saša se gladijatorski borio.  Spartak mu nije bio ravan, ali nevidljivo prkelti nije odustajao.

I pored nadljudske borbe, posle  lično Sašinig priznanja da je "stvar ozbiljna, ali da predaje nema"  glasine o fatalnom  ishodu su  "zakucale na vrata".

Odbijali smo ih sa prezirom i verom da Sale može pobediti. Na  žalost pošast što traje ga je odnela.

Umesto vesti nade da je pobedio iz bolnice u Mariboru stigla je crna, najgora.

Nema  više doktora Saše, ljudine, čoveka vere, znanja i energije vulkana. Bajkera kakvog svet nema. Gde zamisli i poželi, stizao je svuda.

Ostaće i dalje bajker  i voziće se svojom mašinom magistralama neugasive svetlosti.

Danas je naš Sale baš ta neugasiva svetlost snažna da nas potstakne i osvetli put iz tame do izlaza iz pakla i pošasti, što traje.

Sašina duša u vremenu  ljudske prizemenosti, vladavine zla  i mraka nam daje  nadu da će dobro pobediti strah što nas je okovao, i od od ljudi napravio bezličnu masu poslušnika na putu za nigde.

Nevidiljivim rukoposim, svojim delima i činjenjenjem ljudima  dobri  čovek Sale, je ostavio u amanet najbližima, i naravno svom Valjevu samo jedan zadatak, a to je: NEMA  PREDAJE!.

Boriti se moramo  kao što to čini drugi Pakević brat mu Neša sa svojim anđelima, i Sašina porodica supruga  Slobodanka i sinovi Dušan i Vuk, danas sjedinjeni u bolu što traje.

Slava i poštovanje sveta neponovljivom i harizamtičnom  borcu za istinu i pravdu,  gospodinu sa dušom  zvezdaša tinejdžera, a pre svega ljudini  rajskog srca  za sve nas, Saši Pakeviću.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.