Logo
Print this page

PREDSEDNIK SRBIJE NAJAVIO IZGRADNJU DVE FABRIKE U VALJEVU ! Featured

 vucic i darko

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas  je poslao snažnu poruku Valjevu najavom  da za nekoliko meseci  počinje  izgradnje nemačke fabrike u  gradu na Kolubari, a druga je na vidiku.

U  video-poruci na instargram profilu Budućnostsrbije predsednik je istakao  da se godinama sa svojim saradnicima borio da dovede investitore u Valjevo, I najavio da a će tokom leta bili položen kamen temeljac za izgradnju nemačke fabrike u Valjevu, za više od 500 zaposlenih

"Danas sam posebno srećan što mogu da vas obavestim, jer smo se godinama borili, da dovedemo investitore u Valjevo. Ovo je divna vest za sve Valjevce i Valjevo. Tokom leta, položićemo kamen temeljac za izgradnju divne i fantastične nemačke fabrike, za više od 500 zaposlenih. I to nije sve. Još bolja  bolja vest da se  pregovara sa još jednom nemačkom fabrikom, da investira u Valjevu, čime bi taj grad rešio sve svoje probleme. "Time bi bilo novca u lokalnoj samoupravi za lokalne puteve, kanalizaciju svakako završavamo. Počinje nova era i novi vek za naše Valjevo. Valjevci, čestitam",  poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Predsednik Srbije nije rekao o kojoj nemačkoj kompaniji se radi, ali je potvrdio da se brza saobraćajnica od Valjeva do Lajkovca brzo gradi, kako bi Valjevo imao bolju „vezu“ sa auto-putem „Miloš Veliki.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.