Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

SLOBODU I ISTINU REVIZIONISTI I LJUDSKI NESOJ NE MOGU LAŽIMA NARODU OTETI Featured

stjepan f vidrak1

U  plimi bez kraja bečšaća i sramote, zemljotresnog kiminala, bezgraničnih podvala i laži, dok bivši kao napadaji  aktuelene, a ovi najprizemnijim medijskim kerberajem uzvraćaju, prvi korak  da se konačno suočimo sa istinom  je da se svako ko smatra da treba,  dozove pameti i svojom  voljom odluči šta mu je činiti.

Danas je praznik Vasilija Ostroški, po narodnom običajnom kalendaru, danas se ne rade teški poslovi, ali valja  očistiti  kuća, po verovanju  narodnom da , čitave godine u domu vladali harmonija i mir.

Za mir, harmoniju su potrebni sloboda istina i pravda.

A  kako to sve izgleda viđamo svaki dan.

Događaj i (ne) ljude na  samo par dana unazad,  na Dan pobede nad  fašizmom, nas  najdirektnije   upozorava.

Kao ovce u toru narod slobodarski  doživljavaju, faslifikatoti istorije u pokušaju. Potureni od naci faci četničkih ideoloaga su dobacili da onako nepismeni, mutavi, presvučeni  iz džandarske uniforme, u crna  odela i još tamnije naočare, kad nisu u  svom stajlingu šarenih klovnova  su zadužili pravo da  predstvaljaju heroje. Podsmevaju se mrtvim junacima, uvereni da će vladivina nesoja trajati.

Zna se  šta nam  valja činiti.

I ovog 9. maja  u Danu pobede u Drugom svetskom ratu nad fašizmom umesto  radosti zbog veličanstvenog trijumfa  za   slobodu  i ravnopravnost   naci-faci ljubitelji radikalne  desnice  i ostali poklonici  Dimitija Ljotića,  i sličnih "zboraša"  u svakom pogledu ljudskog nesoja,  pokazaše  svoje lice.

Uzlud  pokušavaju  da manipulacijama i lažima da faslifikuju istoriju i omalovaže Narodno oslobodilačku borbu.

Svoje žrtve, izdajnike i sluge okupatora ma kolkio se trudul  neće biti ispred heroja, armije boraca, patriota i pobedniika nad najvećom vojnom silom tog vremena, nad fašizmom i nacizmom.

Novosrpski ujedinitilji  bi da pobednike i sve bivše antifašiste proistekle iz  naroda bace  u blato, i da izdajnike  okite oroelem anđela, iako su im ne ruke, nego i oči krvave,  od nedela što činiše  časnim ljudima  u Drugom svetskom ratu, ma koje vere i narodnosti  bili.

Poput SSSR-a,  predsednik  Ruske  federacije ni  ovog 9, maja na Crvenog trgu u Moskvi nije veličao Crvenu armiju, već je naglasio da je narod Rusije  pobedio  zlo i pošast. Isto tako i  u Jugosaviji bivši YU državljani  su ratovali do pobede dajući svoj naizmerni doprinos  rušenju  fašizma i nacizma.

Tu jedinu istinu niko nikada neće  moći da ospori i pored svih pokušaja  revizinosta da falsifikuju istinu, samim tim i istoriju.

Dovoljno je u ovoj zemlji  zdravih snaga da se suprostave  zlu i pošasti što nikada nije iskorenjeno. Danas  se   fašizam  u Srbiji  ponovo budi.

Datumi  poput 27. marta,   sve velike bitke Drugog svetskog rata su istorijske činjenice i nezaborav, kao što su i  izdajnici svog naroda zlo  za sva vremena.

Porodica, škola,  istoričari  i kritička kultura sećanja  su zalog za budućnost.

 I zato uz sveg glasa, čistimo kako znamo i umemo đubre oko sebe da nas ne bi progutalo.

Smrt fašizmu. Živeli  sloboda, istina, pravda  i jednakost  i ljudskost!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas