Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

KARMA STIGLA VALJEVSKU ŠTETOČINU, LUZERA I TVORCA FUDBALSKOG CENTRA TROŠKA Featured

milan milinovicNiko se ni ni snu nije mogao nadati da će bal vampire započet ispod južne tribune stadiona  Parku Pećina 12.jula 2012. godine potrajati do dana današnjeg. Karma je htela da danas, tačno devet godina posle bude i završen.

Ono što nikom nikada  nije pošlo za rukom, učinio je Milan Milinović, apsolutno nekompetetno lice za bilo šta vezano za svet fudbal.

Za 9 godina "nedodirljivi" je okamenio sve što ima veze sa fudbalom u Valjevu. Do te mere je obesmislio fudbalski sport, da je sa sličnima sebi čak i ugasio dva kluba, Budućnost I Krušik.

Sa podrešaima je pogazio časne fudbalske poslenike, da bi sa sličnima i gorima od sebe  uspeo posle 7 godina da   mutanta FK BK 2014 stvorenog  14.jula  2014 vrati  da  ponovo igra po varošicama i selima u okolini danas grada čije ime stane u registarsku tablicu  vozila.

U blizini novokomponovanog centra izobolja podno Šepkovca niče i  grandiozna krovna  konstrukcija  iznad "Istoka" Džajinog stadiončića.

Valjda da ulepša pre dve nedelje  otvoreni akva park,  osvetljen poput Las Vegasa, ali na praznik  Petrovdan  večeras  zloslutno praznog.

AKVA PARK UB 2

U valjevskom  fudbalskom mraku, a i u "većina drugih najvažnijih sporednih stvari  na svetu" čami proterana ljudskost, dostojanstvo, istina, pravda i sve drugo uništeno tiranijom bezumne osionosti i bahatosti, umišljenih da će trajati večno.

Ali od karme niko nije pobegao pa ni famozna štetočina.

Jazavac je bez sudije sam sebi presudio.

U valjevski fudbal obeščašćen i opljačakan do gole kože uskaču iskusni i dokazani  ratnici na terenu.

Prekaljeni internacionalac golgeter kakvih je danas malo, Rodoljub – Roki – Paunović i mlađi  po stažu, ali takođe majstor fudbalske igre, kao i stariji brat, sa šmekom i pedigreom za biznis Nikola Čočović su se latili velikog izazova.

Sa Raševićem su se pitali na terenu, a sada će sa sličnima sebi i naravno Rašketom  potražiti izlaz iz tunela.

Imaće podršku i Senjakove “lake konjice”, sa Peđom Simićem na čelu, da omladinski fudbal i mladje kategorije ponovo postanu ponos Valjeva.

Sada se otvara  se mogućnost konačnog gašenja mutanta!

Stara dama iz Parka Pećina iako sedam godina “mrtva” ipak će "oživeti” i krenuti u novi pohod tamo gde joj je mesto, i to sa  najlepšeg stadiona u državi i šire!

Krušik sa fudbalskom tradicijom za poštovanje takođe kao i fabrika čije ime nosi mora da nastavi tamo gde je skrajnut 2014. Sa  decom Senjaka i ostalim “škartovima” igraće za početak dva ranga niže nego 2012. Sa  kvaliitenim radom ponovo će biti rasadnik talenata, kad imaš pravu vojsku sve možeš.

Saradnja Budućnosti I Krušika   dva nova-stara kluba donela bi sa preozbiljnim danas u radu sa mlađim kategrijama Radničkim, šansu  za novi život i prosperitet  valjevskog fudbala.

Bezpogovorni dogovor je uslov za  postavljanje  potrebne tartan staze na Krušiku, da deca za početak nauče i da trče, a na njoj svoje mesto nadju i svi kojima je trčanje zadovoljstvo i radost.

Uz  podršku FSS  teren sa kombinacijom prirodne i veštačke podloge. Idelan je  onaj na Senjaku, takođe napravljen narodnim parama, je mesto za rad tokom cele godine.

  Trenutno nema mesta ubskom megalomanisanju i pravljenja ozbiljne krovne konstrukcije u Parku Pećina, jer valja kupiti  za početak 100 sedišta.

Prioritet  za budućnost Stare dame su samo ljudi naklonjeni fudbalu, ali tek aktivni posle ozvaničenog odlaska Milana Milinovića sa svim do danas "skupštinarima" pošto se Upravni odbor odavno raspao i postoji samo na papiru.

Da li su sati u pitanju ne bih da licitiram, ali zračak svetlosti u fudbalskom tunelu se nazire.

Sa nestpljenjem očekujemo “pad nedodirljivog”.

Karmi niko nije umakao!

Prvi je pao  posle dve decenije tvorac košarkaškog Centra troška, a posle “samo” devet godina poput lila za Petrovdan "gori" i onaj drugi majstor da razmagnetiše sve čega se dotakne u svetu fudbala.

Adios tirani i štetočine, tvorci besmisla, dosta je bilo vređanja  ljudskog razuma i ponižavanja!

Dolazi vreme fudbalske čarolije, bez zgubidana, parazita, barona Minhauzena, bez medijskog kerberaja.

 Mesije nema, ali bićemo svi Mesija prepoznamo li šta nam je činiti, svaki u svom domenu rada.

Od ljubitelja sporta,  simpatizera,  navijača do najodgovorinijih što treba svojim radom delima da vrate valjevski fudbal sa seoskih poljana tamo gde mu je mesto, u grad.

Višedecenijskom fudbalskom paklu  kraj je stigao.

Ali ne zaboravimo: Per aspera ad astra!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas