Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

TRENER NONKOVIĆ I VETERANI CREPULJA, BOLOVIĆ I ČAVIĆ U VK VALJEVO Featured

nonkovic steva i vuk1

Posle sjajne saradanje sa VK Valis krunisane plasmanom   u elitu srpskog vaterpola  Stevan Nonković (42) ne menja destinaciju, ostaje u Valjevu ali sada kao tremer prvoligaša koji nosi ime grada VK Valjevo, je član Prve "A" lige Srbije,   ovog leta je pored Nonkovića angažovao i tri preiskusna igrača Damira Crepulju(37),Aleksandra Čavića(31) i Marka Bolovića(30) i Čavića.

Stevan  Nonković je pored Valisa   vodio ženski VK Vračar, radio je kao  pomoćni trener ženske reprezentacije Srbije. U Skoplju je vodio Rabotnički, a bio je selektor reprezentacije Makedonije i bio šef stručnog štaba  Kinaliade iz Istanbula.

Sa  Valisom je  2020. izborio plasman u   Prvu "A" ligu Srbije, da bim ove godine stigao do istorijskog uspeha  i plasmana u Super ligu Srbije, posle čega je prekinuta  saradnja.

Pored Nonkovića  VK  Valjevo  je za narednu  proligašku sezonu angažovao i iskusne, može se reći veterane  Damira Crepulju(37)  Aleksandra Čavića(31) i Marka  Bolovića(30).

Levoruki bambarder Crepulja je bio  reprezentativac Srbije i Crne Gore,a  trenutno je  reprezentativac  Gruzije. Sa   kotorskim Primorcen   2009. je osvojio  Kup šampiona

Spoljni napadač Marko Bolović(30) se  afirmisao u Šapcu,  Vojvodini i kragujevačkom  Radničkom, dok je takođe ubojiti strelac Aleksandar Čavić karijeru  gradio u Bečeju, Proleteru, Naisu...

U narednoj sezoni VK Valjevo će pored  Čavića, Bolovića i Crepulje predvoditi  braća  Gligorijević, Ilija Ristić. Od „stranaca“ igraće još i  Stefan Ristić, Konatar, Stojanović i Talaja. Prvom tim su priključeni i juniori Avramović i Jovanović. Ambicije su vrh tabele, odnosno prvo mesto  u Prvoj A ligi koja startuje 25.sepetmbra.

U gradu  bez zatvorenog bazena ali sa dva vaterpola kluba, što je vrhunac besmisla valjevskog vaterpola i sporta uopšte, sa fubalskim mutantom u 4.ligi kadrim da za 9 godina spiska, koliko stotina miliiona utvrdiće jednog dana nadležni,  sve je moguće osim sistema vrednosti koji danas vređa zdrav razum.

Deca VK Valjevo rođena 2006. godine i mlađi predvođeni Jovom Serafimovićem izborili su  plasman na polufinalni turnir  prvenstva Srbije posle osvojenog drugog mesta na regionalnom takmičenju u SRC Petnica. U  konkurenciji  Naisa  Šapca i Valisa bili su drugi. U „ Slanoj bari i u  pulufinalnoj grupi sa Vojvodinom, drugim timom Partizana i Tašom nisu osvojili ni jedan bod. Ubedljivo su poraženi od Partizana(16;5) i Vojvodine(12:4). U okršaju sa Tašom su izgubili samo sa golom razlike 12;13. U finale su se plasirali Partizan(4), Vojvodina(2) i Taš bez ijednog boda.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas