Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

MIONICA BRZINOM BOLIDA U MONCI LETI U SREĆNIJU BUDUĆNOST! Featured

monca ugovor Boban Momirovic

Predsednik Opštine Mionica Boban Janković danas je u Vladi Srbije potpisao ugovor vredan 1,2 milijarde dinara za izgradnju  kanalizaciju i prečistača otpadnih voda u varopi i okolnim naseljima

Ugovorom je predviđena  izgradnja  kanalizacione mreže, i centralnog prečistača otpadnih voda. Vredan 1,2 mlijarde dinara, i predstvlja najveći investicioni projketaa  od postnaka  Mionice. U Vladi Srbije u Beogradu ugovor su potpisali ministar za infrastrukturu Tomislav Momirović i predsednik opštine Mionica Boban Janković.

Rok za završetak svih radova je  39 meseci. Do kraja  narednog leta  biće izgrađen prečistač otpadnih voda i mreža fekalne kanalizacije u dužini od 10,5 kilometara, u svim  naseljima u opštini Mionica.

Trenutno su bez kanalizacije: Jasenje, Divčibarski put, Brežđanska, Kovačevića put, Tešanovića put, Kneza Grbovića krak, Kevića sokače, deo Aleksandra Obrenovića, Dragojevića strana, Milana Stanišića, Obilaznica, Đurđevića sokak, Novakovići sokak, Pajići sokak, Jevtovića sokak, Antonijevići sokak i  domaćinsta pored Valjevskog puta konačno će dobiti fekalnu kanalizaciju, jedan od ključnih preduslova za zdrav život.

“Danas smo potpisali  istorijske ugovore  za Mionicu. Ulaganje Republike Srbije  od 1,2 milijarde dinara u našu opštinu biće ključ   investicionog preporoda Mionice. Vrednost oba  ugovora prevazilazi iznos tri godišnja budžeta naše opštine. Sa gotovo 1,2 milijarde dinara koje investira Vlada Srbije, mi ćemo u kratkom roku, od tri i po godine, izgraditi ono što u Mionici nije izgrađeno za prethodnih 100 godina. Proširićemo kanalizacionu mrežu i izgraditi centralne prečistače otpadnih voda. Zaštitom  prirodu u našoj prelepoj Mionici od zagađenja, unapredićemo život naših stanovnika. Ni jedna kuća u varoši i u Banji Vrujci više neće imati septičku jamu, ni troškove njihovog čišćenja i  dezinfekcije. Sve to nam omogućuje da unapređujemo razvoj Mionice kao ekološke turističke destinacije” kaže Boban Janković.

Janković ističe da je zaslugom predsednika SR Srbije Aleksandra Vučića   Mionicu  uključena u investicioni program “Srbija 2025”.

“Zahvaljujući naporima predsednika Vučića i Vlade Srbije Mionica je u prethodnih šest godina e izborila za realizaciju velikog broja važnih projekata. Rekonstruisali smo naše škole i vrtiće, saobraćajnu infrastrukturu, Dom kulture, izgradili Halu Sportova. Gradićemo Kuću Kolubarske bitke, što je jedan od najznačajnijih projekata  u kulturu naše  opštine. Rekonstruišemo stare i gradimo nove puteve. Otvorili smo fabriku i zaposlili ljude, a pregovaramo i sa novim investitorima. Mionica će zahvaljujući podršci države za nekoliko godina postati razvijena varoš s odličnim uslovima za život svakog našeg stanovnika i sa fantastičnim perspektivama za razvoj u budućnosti”, optimista je ne bez razloga  Boban Janković istrajan  da Mionica bude u bliskoj budućnosti ogledalo Kolubarskog okruga i primer za sve uspešne i prosperitetne opštine.

monca vlada ugovor

Početak radova predviđen je za kraj 2021.godine, a izvođač je renomirana kineska kompanija China road and bridge corporation

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas