Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VATERPOLISTI DONELI TREĆE ZLATO ZA NISKU OD DEVET MEDALJA U TOKIJU Featured

TOKIJO KRAJ 9 ZLATO V

Srbija je zlatom okončala svoje učešće na Olimpijskim igrama u Tokiju, održanim leta 2021. a ne kako se lažno može videti 2020.godine.

Laž postaje sastavni deo života na planeti Zemlji,

Na sreću  ljudi podižu glave, i glas. Bude se iz ludila. Ne  daju se više varati.

Bunt protiv globalne laži raste!

Čovečanstvo shvata da  operaciju mozga bez anestezije  izazvana lažnom dijagnozom, postaje besmisao, kao i sve teorije  zavere i terapija,  nemetnute  okupaciijom  besprizornih fejk njuz  i mejnstrim medija, u službi globalističkog kovid fašizma.

Istinu, radost, pravo na život, ljudkost, pobedu, osmeh i radost brane na prvom mestu sportisti!

Njih 11.000 većina povlašćeni turista  danas završava svoj zatvorski boravak u Olimpijskom selu u Tokiju.

Srbija neprokosnivena u borbi sa rivalima, i protiv  svih što misle da mogu sve, ne shvatajući svoju  bezočnost i ništavnost, je bila na visini zadatka, i bez faktora X sveta sporta, publike, zabaranjene na OI u Tokiju.

Sport  je bespomoćan, sve otvorenije postaje oruđe politike. Bitan je dok se održavaju planetarne igre, i zbog onih što se slikaju sa šampionima, ane zanaju da či jelopta okrugla. Umišljeni da su baš oni najbitniji  u ostvarenim uspesima, smešni su poput komentatora- davitelja, što vređaju  zdrav razum na svakom koraku. Svojim nebuloznim komentarima iz kabina u olimpijskom selu, kilometrima udaljeni od sportskih borilšta, dave slušaoce nesusvsilim informacijama. Bez  srčanost, i osećaja da prepoznaju trenutak i nadahnuto isprate  nastupe pobednika, lako se srećom eliminpu, pritiskom  "mute"na upravljaju od tv-a.

Nismo zaboravili i nikada ćemo zaboraviti Jordana Ivanovića, Radivoja i Marka Markovića, Stevicu Kovačevića, Vladanka Stojakovića, Petra-Coku- Lazovića, Dragana Nikitovića, Mladena Delića, Borisa Mutića, Božu Sušeca, Srđana Kneževića, Milorada Đurkovića(dok se nije pocrnogorčio), Milku Babović, velemajstore svog posla, vešte da oslikaju dogadjaj rečima, moćnije od  slike što vidimo. Na jedinstven način svojim glasom su znali da podignu adrenalin i raspale emociju slušaoca  do tačke ključanja i suza.    

Poput pomenutih  velikana sportskog novinarstva, vaterpolisti Srbije su u finalu olimpijskog turnira bili briljantni!

Plavi delfini  su nadigrali velikog rivala, pravoslavnu braću, Grke.

Rezulat 13:10 više vredi od svakog govora, tapšanja i slikanja, što sledi, posle mahom mahom praznih obećanja, ušuškanih u blagodeti  politikanstva, ubeđenih da im još neko veruje.

Srbija je PONOVILA USPEH IZ RIJA 2016.  U TOKIJU JE ODBRANILA OLIMPIJSKO ZLATO!

SEDAM VELIČANSTEVNIH SRPSKIH SAMURAJA U TOKIJU JE REKLO "SAJONARA" odlučili su da se povuku sa glavne scene i prepuste mesto mlađima. Osvojili su sve što se moglo osvojiti, čak i više puta.

Filip Filipović, Branislav Mitrović, Duško i Gojko Pijetlović, Andrija Prlainović, Milan Aleksić iStefan Mitrović su u Tokiju završili reperezenatvne karijere. Psotavili su nove standarde i zacrtale ciljeve mladima što dolaze iz škole Partizana i ostalih srpskih  klubova.

Samo da još vlast prepozna uspeh vanzemaljaca!

DEVET MEDALJA, TRI ZLATA, JEDNO SREBRO, PET BRONZI, I  PET ČETVRTIH MESTA su novi dokaz koliko je MALA SRBIJA, pored nakaradnog sistema vrednovanja

sportskih vrednosti, MOĆNA, SPORTSKA VELESILA!

TRI ZLATA su doneli su VATERPOLISTI, JOVANA PREKOVIĆ(karate) i MILICA MANDIĆ( tekvondo).

DAMIR MIKEC je bio srebrni u streljaštvu.

Bronzana odličja su osvojili  basketaši, TIJANA BOGDANOVIĆ(tekvondo), strelac MILENKO SEBIĆ, rvač ZURAB  DATUNAŠVILI  i ODBOJKAŠICE SRBIJE!

A veliko finale  poslednjeg dana OI donelo je očekivano uzbuđenja i neizvenost. Samo  dok su Fića, Mitar, Manda, Aleksa… to dozvolili.

Dejan  Savić je maestralno komanadovao,a veliki rivali I još veći sporstki prijatelji  pružili su na kraju ruku boljem, srećni što srebro stiže u zemlju Helena.

Bravo Srbijo!

Za poruku vlasti  konačno shvati da MORA svakodnevno prepoznavati vrednosti a ne samo kada se osvoje medalje!

Nije na odmet podsetiti baš danas.

Valjevo je BILO GRAD SPORTA!

Danas je na margini jer  sport vrvi od zgibodana, diletanata, štetočina, što je najgore,  krimosa i  pedofila!

Uspeh VATERPOLISTA u Tokiju je najjači signal da vlast prepozna svoj zadatak!

Superligaš VALIS je ogledalo valjevskog sporta.

Pod balonom je rastao i izrastao do  respektabilnog kluba, člana lige Olimpijskih šampiona. Ispravna i jedinstvena politika  zasnivana  na afirmaciji mladosti Grada Valjeva. Putokaz je to sve koji rade, i misle da mogu uspeti u svetu sportu.

Valjevo ne sme da ima dva vaterpolo kluba, isto kao što MORA DA IMA svoj hram sporta, sa zatvorenim olimpijskim bazenom!

Izgradnja Sportsko poslovnog centra sa 5.000 mesta, i zatvorenog olimpijskog bazena, legitiman i legalan objekat, sa svim provereno  utvrđenim dozvolama, biće potez milemijuma vlasti.

Valjevo ima sve dozvole, ali  vlast ih  skriva!

arena spc va1

Samo zbog valjevske mladosti i sporta MORA  se odustato od nebulozog "mrtvačkog sanduka- spratne kutije za cipele" i još crnje ideje kongresnog centra sa apartmanima i  đakuzi dodacima!

Sportsko poslovni centar, funkcionalniji i bolji, u svakom pogledu impresivna građevina, košta samo 16 miliona evra!

Cena je neuporedivo niža u odnosu na  nebulozu u najavi, zasigurno skuplju, a bez  zatvoreng bazena, ali sa salom za balet!

Valjevo se pita, samo da se zna!

Grupa  poslušnih klimoglavaca i na žalost dokazanih neznalica i diletanata se silno vara, ako misli da je jača od snage mladosti  GRADA VALJEVA !

NAROD, MOŽEŠ VARATI, ALI GA UGASITI NE MOŽEŠ, KAO I NEUGASIVI IDEAL SLOBODE!

Laku noć Tokijo, dobar dan Pariz !

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas