Logo
Print this page

BOBAN JANKOVIĆ SPREMAN ZA NOVU IZBORNU POBEDU 17.OKTOBRA U MIONICI Featured

monca izbori foto novostiPrvog dana predviđenog za izborne radnje  lider Srpske napredne stranke  u Mionici predsednik opštine za primer svima  u Kolubarskom okrugu, i šire, Boban Janković,  sa saradnicima je  predao  izbornu listu za lokalne izbore u ovoj varošici.

Za par sati  listu “Aleksandar Vučić za našu decu”  potpisao 431 Mioničanin i Mioničanka.

Opštinska izborna komisija proverila je i proglasila listu. Predsednik Opštinskog odbora SNS-a i aktuelni predsednik opštine Boban Janković, nosilac liste i kandidat za predsednika opštine i u naredne četiri godine. Ističće da   su potpisi podrške prikupljeni za nekoliko sati svedočanstvo poverenja Mioničana u rezučtate ostvarene u prezkelom mandate  Srpske napredne stranke.

“Mioničani su masovno podržali listu Srpske napredne stranke za lokalne izbore u Mionici. Još jednom su potvrdili da imaju apsolutno poverenje u Srpsku naprednu stranku i politiku koju sprovodimo od republičkog do lokalnog nivoa. Srpska napredna stranka je stub Srbije. Politika predsednika Aleksandra Vučića i Vlade Srbije je politika razvoja, boljeg život svakog čoveka. Mioničani su još jednom potvrdili da smo svi zajedno veliki pobednički tim koji radi u interesu svih građana na teritoriji cele opštine, u varoši, Banji Vrujci i svih 38 sela. Mioničani su svojim potpisom podržali nove investicije, nova radna mesta, nove puteve, nove vrtiće, nova dečija igrališta, kanalizaciju, sportske terene. Podržali su budućnost Mionice i budućnost svoje dece. Živela Mionica. Živela Srbija ", rekao je nakon predaje liste Boban Janković.

On je istakao da se u opštini Mionica radi najviše u njenoj istoriji. Da je zahvaljujući politici predsednika Aleksandra Vučića i Vlade Srbije samo u ovoj godini obezbeđeno više od 1,5 milijardi dinara za projekte koji drastično unapređuju život građana Mionice.

" Gradiće se kanalizacija, dva prečistača otpadnih voda, rekonstruisaćemo škole, gradimo asfaltne puteve u više od 25 sela. Vlada Srbije je podržala veliki broj projekata i možemo bez ustezanja reći da je 2021. godina investicija za Mionicu", rekao je Janković.

Redovni lokalni izbori u Mionici su 17. oktobra.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.