Logo
Print this page

PRVACIMA IZ MIONICE VEĆ TRADICIONALNO UDŽBENICI NA POKLON Featured

MONCA PRVACI21

Po peti put za redom mionički prvaci su zahvaljujući agilnim i mobilnim momcima na čelu varošice dobili lep poklon, udžbenike, a  ove jeseni, roditelji  98 prvaka pošteđni su troškova u iznosu od 980 hiljada dinara.

Podela besplatnih  udžbenika  prvacima je početa je 2017. godine, a poklon je incirao predsednik opštine Mionica Bobana Jankovića.

"Za roditelje olakšica i poklon čestitka prvacima za polazak u školu. Sredstva je obezbedila sredstva Vlade Republike Srbije, i sada su u Mionici značajno  poboljšani uslovi i kvalitet obrazovanja. Uloženo je preko 360 miliona dinara u obnovu školskih ustanova. Nastavićemo i dalje da investiramo u obrazovanje naše dece",  kaže Boban Janković.

Mionički prvaci će početi da pišu svoja prva slova u rekonstruisanim i moderno opremljenim školama. U Mionici su kompletno renovirane osnovna i srednja škola, a uloženo je  338 miliona dinara. Za obnovu škole u Rajkoviću izdvojeno je 26 miliona dinara, 1,2 miliona za renoviranje četvororazredne škole u Bukovcu, dok je sanacija  osnovne školu u Dučiću  koštala 4,4 miliona dinara.

Boban Janković na svoj način sa sjajanim saradnicima pokazuje kako se voli i bori za Mionicu.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.