Logo
Print this page

METALAC ČAŠĆAVA VEČERAS(19) GRATIS NA DERBI SA DINAMIKOM! Featured

KK Metalac logo 21

Posle fantastičnog starta u KLS  i velike pobede u  Srpskoj Atini protiv prefavoriozovane  Vojvodine, Metalac večeras u 19 sati posle godinu ipo dana,  konačno pred SVOJIM NAVIJAČIMA, klub časti ulaz je besplatan!

U halu sportova 15.septembar stiže još jedan  favorit prvenstva, Dinamik.

Ambicije su iste kao i u Novom Sadu, s tim što če valjevski tim imati podršku najbolje poblike na svetu.

Večeras je u Halu sportova "15. septembar" ulaz za sve BESPLATAN!

Valjevo će biti u prilici da vidi novi tim Metalca.

Starosedeocima  Rikiju Stefanoviću i Marku Bajiću su se pridružili i već pokazali svoje vrednosti: Milenko Veljković, Nikola Žižić, Igor Mijailović, Andrija Marjanović, Feđa Pajović,  Nikola Pavić, Haris Ćućović... Očekuje se da večeras debituje u dresu  Metalca  i Bojan Stanojević.

Dinamik je na startu demonstrirao silu i demolirao nekompletne Zlatiborce, učesnika ABa-2 lige. Kako ponosno ističu u taboru Beograđana, najmlađi tim u istoriji kluba bio je ubedljiv. Mlade Dorćolce predvodi kapiten Šulović, kao i nosoici igre lucidni Đorđević, precizni Babović. Tu je i mlađarija  trenera Nikitovića,  Onan, Milijašević, Bošković, Radosavljević, blistao u Metalcu kada je bilo najvažnije u protekloj sezoni, zatim  Paunović, Medarević, Ristić, Stefanović i Trifković. Igraju brzu, košarku, oružje su im skok i šut.

Branisav Ratkovuca je već imao "sudar" sa Dorćolcima, ali je vešto sakrio sve što se da sakriti.

Večeras je u Valjevu derbi kola.

Utakmica dostojna povratka poblike  u  košarkašku arenu.

Što nas u 19 sati bude više u hali sportova 15.septembar biće to veći podsrek  za novi tim Metalca,  našpanovan da potvrdi uspeh iz Novog Sada.

I zato svi većeras na košarku, jer čeka nas spektakl!

Napred Metalac!

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.