Logo
Print this page

KAD NEZNANJE ZAVRIŠTI INTELIGENCIJA ZAĆUTI, TRAVA JE PLAVA ZAR NE! Featured

brasno secer

Priča o "šećerani", u jednom gradu, nalik na Crvenku samo što u vreme nestašice u trgovinama nudi omiljeni JAFFA keks, kao i sve oročena je rokom trajanja, i već je zaboravljena.

Liči na onu u lavu, tigru  i magarcu, kad je ušati servirao tigru istinu da je trava plava a ne zelena, što je potvrdio kralj džungle lav, pošto je magarac zavrištao da je trava plava!

Kralj je kaznio tigra sa 5 godina ćutanja objasnivši da je trava zelena, a  kazna  sledi što je   hrabrom i inteligentnom stvor uskratio pravo da gubi vreme sa magarcem, a još i kralja  uznemirava sa tim pitanjem.

Naravoučenije je da nema smisla gubiti vremena  raspravu sa  budalom "operisanoj" od  istine ili realnosti, već samo do pobede svojih uverenja i iluzija. Raste broj nerazumnih da shvate istiunu zaslepljeni egom, mržnjom i zlopamćenjem, a  jedino što žele je da budu uvek u  pravu.

Kad neznanje zavrišti, inteligencija zaćuti. Tvoj mir i spokoj vrede više.

Čusmo za omraženi Dan nladossti 25.maj sa vrha da je  neviđenu pomamu za šećerom, i gomilanje zaliha, odnosno stvaranja veštačkih nestašica izazvao tajkun iz Kolubarskog okruga. NIje uspeo da prevari državu i zaradi veliki novac. Kako bi tada 25.maja, tako je i danas. Šećera ponovo ima na kilo, nema nestašice, vuk je sit, a vi ovce kako vam volja.

Firma iz Kolubarskog okruga i jedan tajkun, naravno ne sam, uz podršku zelenaša i svakojakih kamatara nije zaradio lovu preko noći.Slučaj šećer je u nadležnosti BIA, tužilaštva i suda,a dans kao i tada šećerasoli, brašna, ulja... ima dovoljno i gladi neće biti-

Ime tajkuna su saopštili  dobro obavešteni beogradski mediji. U pitanju je kako tvrde Goran Omerović(47) vlasnik  firme "King Komerc" iz Valjeva, trgovine na veliko šećerom, čokoladom i slatkišima.

Vlada Srbije je reagovala, izjednačivši cenu šećera za sva pakovanja, pa kilogram na  89,99 dinara!

O sudbini osumnjičenog tajkuna, ima onih što tvrde da je član SNS,  nema informacija, a naš  izvor, zna se odakle, tvrdi da nikada nije bio ni diran.

Gomila je pitanja mnogo važnijih od osumnjičenog  lica iz Sedlara.

Oročena su na čutanje, kao u onoj priči sa početka  sa magarcem, lavom, tigrom, i travom, plavom i zelenom.

Neznanje vrišti, inteligencija je odavno zaćutala.

Kažu da LIČNI MIR I SPOKOJ NEMAJU CENU.

Vara se onaj što misli da smo zaboravili i preboleli od uništavanje i optimanje prehrambenog  kombinata Srbijanka, fabrike nameštaja  STEFIL, Trgovine Diva, MK Uzor, GP Jablanica, Elinda, Gradca, Valjevske štamparije Milić Rakić, Kožare Milan Kitanović, Valjevske banke, Radio Valjeva, Valjevske pekare i  konačno Valjevske pivare opet prodate privatniku!

Zamantavamo se “šećeranom”  u centru Valjeva, iako Valjevo  nije Crvenka,  a ima JAFFA keks. Bio je nekada grad, a danas ko to zna šta je.

Zašto je baš tako?

U Valjevu sve što je radilo danas ne radi, a većina i ne postoji!

Zvezda maja bio je ni vredan pomena, bezvredan lik, da bude medijski čerečen,  zbog čega li,  umesto  svih što je poplava korupcije, pljačke, ljudske pakosti i zla izbacila na obalu.

I ćutanje ima rok trajanja, vreme mu ističe, tek da se zna!

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.