Logo
Print this page

"PIRAT" MATIJA NASTASIĆ DEBITUJE ZA MAJORKU PROTIV KRALJEVSKOG REALA U MADRIDU Featured

MATIJA N MAJORKA Posle sezone u Fiorentini, klubu u kome je pre 11 godina stekao fudbalsko ime i postao reprezentativac Srbije,  Matija Nastasić (29) preselio iz Firence na vreli jug Španije u Palma de Majorku. Sa Real Majorkom Nasstasić je  potpisoa ugovor na godinu dana sa mogućnošću produžetka  za još jendu sezonu, po uslovima dostojnim svog renomea!

Nova bajka Valjevca, sledi u 4.klubu iz Top liga  evropske “petice”.

Fiorentina, Mančester Siti, Šalke, ponovo Firenca, i sad konačno španska Primera i Real Majorka, najnovija je opcija Valjevca, poniklog u Partizanu.

Bez sekunde u crno belom dresu, najnoviji transfer doneće Vučelićevoj  upravi satrapa  što godinama  srozava Partizan, lepu zaradu. Bez provizije neće proći ni valjevski ZSK, u kome je Mata

formalno započeo da igra fdubal.

Fiorentina je ponovo u plusu odlaskom Matije Nastasića.

A počelo je basnoslovnom prodajom  Matije Mančester Sitiju 2012.godine, kada je pored silnih miliona na poklon Viola dobila i štopera Savić, kasnije za ogroman novac prodatog Atletiko Madridu.

 I na kraju ovoletošnjeg prelaznog roka Viola je ponovo zaradila na Matiji. Nastasić je imao ugovor do juna  sledeće godine. Visoka plata je bila kost u grlu i veliko opterećenje za klupski budžet, pa je uprava Fiorentine prodajom  ponovo zaradila.

Dva kluba su se brzo dogovorila  I Valjevac se preselio u Španiju.

Od  prvog odlaska pre 10 godina zahvaljujući Nastasiću, do danas se skoro 50 miliona evra slilo u kasu kluba iz Firence!

"Pirati" sa Palma de Majorke, dobili su reprezentativnog štopera Srbije, a  Matija je oduševljen prijemom na Jugu Španije.

matija Majorca1

"Divni ljudi, srdačan doček, publika na stadionu Iberostae vatrena, vrelina žestoka, paklene vrućine, vlažnost ogromna, taman da se adaptiram na uslove kakvi nas čekaju u Kataru na SP" poručio je za portal Moj svet sporta Nastasić, spreman za novo dokazivanje.

Majorka pobednik KUPA Španije i Super Kupa, finalist UEFA Kupa Kupova,  je posle 4 kola na 11.mestu sa 5 bodova, pobedom, porazom i da remija.  Sa bele tačke posle dodira u kaznenom prostoru" Pirata" Đirona je u zaustavnim vremenu, proteklog vikenda,  otkinula dva boda Rajkoviću i drugovima na Majorki, u meču koji je Nastasić posmatrao sa tribina.

Zanimljivo je da su pre golmana Rajkovića stigao letos iz Remsa  za Majorku igrali: Milan Đurđević, Andrija Delibašić, Veljko Paunović, Goran Bogdanović, Milan Milijaš, Miodrag Kustudić, Vlada Stošić, Aleksandar Stanojević, Goran Milojević.

Matija Nastasić će najverovatnije  debitovati  za Majorku  11.septembra u Madridu na "Santijago Bernabeu" protiv šampiona Reala!

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.