Logo
Print this page

AERO KLUBU VALJEVO NA YU BLANIK KUPU U TRSTENIKU 7 ODLIČJA! Featured

SLIKA1AERO KLUB VA 7 MEDALJA Trstenik je ovog septembra  bio po  četvrti put organizator jedriličarskog EX YU Blanik Kupa.  Na  Sportskom aerodromu Trstenik leteli su piloti-jedrililari iz Srbije, BiH  i Crne Gore. Članovi Aero kluba Valjevo su osvojili 7 odličja, tri zlata, tri bronze  I jedno srebro!

Jediriličlari su se  takmičili u dve kategorije profi I motivacionoj kategoriji.

AERO KLUB BLANIK KUP 20202

Pored brojnih ekipa iz  Srbije, Bosni i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore, mladi  valjevski jedriličari-piloti osvojili su prvo i treće mesto u ekipnom i sve tri medalje u pojedinačnom takmičenju. Ekipu je uspešno pripremao i vodio nastavnik letenja Predrag Milošević.

 U ekipnoj konkurenciji do zlata su doleteli Dejan  Nedović i Nikola Milošević, a Slobodan Rajović je takođe osvojio  zlato, u pojedinačnoj konkurenciji.

Bronzane medalje su ovoga puta pripale u ekipnoj  konkurencij Nikoli Miloševiću i Slobodana Rajeviću. Pojedinačno, Matija Manojlović je osvojio srebro, a Dejan Nedović bronzu.

Tokom takmičenja tim Aero kluba Valjevo je bio  homogena celina. Seadnja i podrška kolregama bili su na najvišem nivou, što predsavlja rezulat zajeiničkog rada, i uslov za ovaj veliki uspeh. 

Rezultati mladih pilota  je plod  napornog rada  u Aero-klubu Valjevo. Posle  par godina vraćanja na stare staze speha , aerodrom u Divcima zahvaljujći  entuzijastima, vrednim  pilotima Aero kluba Valjevo postaje ponovo  značajan centar za obuku pilota, što je prioriteni  cilj svih  u klubu. 

Momci iz Aerokluba Valjevo se zahvaljuje svima koji  veruju u njegov rad i pružaju podršku u ostvarenjiu planiranih programskih akcija.

FOTO,sleva na desno: Nikola Nikolić, Matija Manojlović, Dejan Nedović, Nikola Milošević i Slobodan Rajević

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.