Logo
Print this page

ŠAMPIONI BESMISLA I DALJE MARŠIRAJU, ČAST IZUZECIMA Featured

SKUPSTINA SRBIJE Ludo da ne može biti luđe danas je gde god se čovek okrene. Nebeskog  gospodara svemira, bi da ugroze prolazni, nebitni potrošači ljudskosti.

Odozgo do dna videsmo novu epizodu iste priče. Čišenje se kažu desilo u vrhu države, izabrana je pročišćena kažu, nova Vlada SR Srbije.

Pre izbora Vlade SR Srbije gledasmo šta snadje posle čuvara Starice,  najupornije  da sačuvaju Šordoš i spreče svojim telima početak gradnje Novog Sada na vodi.

Narod neće  "Novi Sad na vodi", iako se u Beogradu na vodi stanovi prodaju kao alva. Prošlog petka na "rasprodaji" umalo tuča. Za stan od 90-ak m2, a cena smešna tričavih za malo, pola miliona evra!

Videsmo kako policija  “nežno" disciplinuje “napadače”na  imovinu investora.

Pre "zaslužene" benefit penzije, valja imati na raspolaganju  non stop rastuće plate,  gazi narod, koji te plaća. Ali koga još to i dotiče

Valja punite stomake, ako ne po kafanama, ono na sigurnom, za dž, po džandarskim menzama, a ti narode najebo si, ako nisi za vlast.

Dočekasmo šest meseci čekanu i konačno   izabranu novu Vladu Srbije.

Nekada u trci za mesto predsednika u Odbojkaškom savezu Srbije, trofejni jugoslovenski selektor Zoran Gajić, danas je ministar.

Nekada, ne tako davno pre samo 6 godina je pobedio Vanju Grbića, jednog  od naših najboljih odbojkaša svih vremena. Vanji nije pomogao zdrav ljudski patriotizam, ni mesto u odbojkaškoj Kući slavnih. Komandant OSS postao je Gajić selektor  „plavih“ 2000. osvajača jedinog olimpijskog zlata. Dokazan u Rusiji, Iranu, Azerbejdžanu, demantovao je sve. Pokazao je koliko je   organizaciono-upravljački, i pre svega politički poktovan. Gajić je na izborima 2016. rezulzatom 26:20, pobedio Vanju. Sada već bivši  prvi čovek OSS obećao je tada svašta. Srbija je dobila dva nova odbojkaška centra u UB  i Lajkovac, jer tamo igraju  igračice top klase, a ima ko da ih dovede. Konačno dvostruka titula šampiona planete  ženske odbojkaške reprezentaciju Srbije, i nagrade od po 30.000 evra po glavi šampionki, plus 300.000 od Kineza vredne su pomena. Kako će se izboriti sa milionima evra što obeća predsednik fudbalerima, ako osvoje Katar,  ni Gaja sigurno ne zna.

Uvek studiozan i motivisan Pančevac rođen 28.decembra 1958  je samo MALA nada za bolju budućnost srpskog sporta, u raljama svega što nema nikakve veze sa sportom.

U odbojci je Zoran Gajić,  na polju politike  pobedio besmrtnog odbojkaša Vanju Grbića, neuporedivog po delima. U politici mu neće biti teško da prevaziđe očligledan promašaj "pančevačku omorika" na mestu ministra sporta Franju-Vanju Udovičića.

I zato treba biti optimsita posebne vrste, pa  poverovati da Zoran Gajić pored odbojke pomogne i srpskom sportu u raljama opsednutoG zvezdom, onoga što ga i postavi za ministra.

Odletala je drčna prozapadna Zorana Mihajlović.

Sudbinu Zorane podeliše "slina", dr klana zemunskog, pa posle 8 godina ministrovanja,  neoženjeni Franja-Vanja. Ode i  Vulin, i još neki, a poruku je nedvoslmislena:

"Narode evo vam sad  pročišćenjih”.

Nema veza što većina čak i po 30-ak godina liže medom umazane prste, i prodaje maglu budalama, kako nam na vrata kuca blagostanje.

Upada u oči posebno novosrbijanac, ministar privrede Rade Basta, “maher privrednog rasta”.

Karijeru iz Palmine JS, je tvrde bolje obavešteni počeo u apoteci. Edita Fuks nije podržala “izvođenje radova”  i rast cena u apoteci. Predsednica UO je podnela ostavka nakon poziva  u policiju da kaže šta zna o organizovanom kriminalu u apoteci. Slučaj apoteka je završio u kabinetu Miloša Vučevića.

Basta danas vodi resor privrede ekonomskog tigra.

Novi ministar je Krkobabić, u politici voljom oca. Matorog Krku sa vlasti je skinula smrt, u cvetu duboke starosti. Vlasti i slast su ljubav Krkobabića, Sa oca na sina, do unuka. Sin je danas preuzeo  zadatak da vodi brigu o  selu. Ne znamo ko mu je pomogao da dobaci tako daleko. Da li očev duh, ili  čuvena vračara. Naravno da je iz valjevskog kraja, lična prijateljica Zorke korodirke. Jedno je samo sigurno, nema sumnje stiže “blagostanje” seljacima.

Prepoznat kao govornik neviđenog formata Đorđe Milićević je od ministra sporta u najavi,  postao stvarnp, ali samo ministar bez portfelja. Svih ovih godina vodio je visoku državnu politiku, sa efektom mnogo pričaj, a ne reci ništa. Držeći se skuta Ivice, neskriveno  podrške svakoj vlasti, tapšanja i navijanja  za Zvezdu, što je danas jako poželjno, i i nije greh, stiže Đorđe do  najviše kote u svom političkom napredovanju . 

Grad Valjevo će biti tu je gde je, i dalje sve manje Grad što nekad bejaše.

Mandat je ministrima oročen na godinu ipo dana, a posle toga biće kako narod odluči, osim ako opozicija ne misli drugačije.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.