Logo
Print this page

RAŠKE SPASAO BOD KOD KRSTA! Featured

raske bum 1 1

Da ne ode mast u propast i domaćin kod Krsta izgubi sva tri boda u derbij jeseni sa Smederevom pobrinuo se, a ko ko bi drugi do momak za evropske fudbalske domete, Miloš Rašević. Iz slobodnjaka je "probušio oklopnike"   doneo Valjvcima četvrti remi (treći kraj Kolubare) u proteklih 8 kola.

radosr r sm 1 1

Smederevo je povelo posle promašenog penala, i greške najpre Popovića,a posle kornera odbrane domaćina na čelu sa  Vojisavljevićem na GOL LINIJI !

Zašto se Smederevo gura u Prvu ligu  postoji ima raznih ODGOVORA, ali samo jedan JE PRAVI.

Imaju Smederci putera na glavi i previše, ali nemaju  "doživotnog stečajnog upravnika" za crnu valjevsku fudbalsku  priču bez kraja!

Lider je imao  podršku 50-ak članova "hora" Despoti močnih da dlanovima iu grlima stvore fudbalsku atmosferu i  podsete da se nekad i u Valjevu navijalo, dok jesvet fudbala   nisu  okupirali neznalice, licimeri, jednom rečju FUDBALSKI OLOŠ !

SMDEREVCI

Smederevci su  igrali  zrelije i bezobraznije. Kad je trebalo znali su  kećerski da "dejstvuju" ,ali i da zalegnu po zelenoj  travi.

Možda je rezultat mogao biti i povoljniji za Valjevce da je kojim slučajem sankcionsan prekršaj "dvojke"na Raševiću posle izjednačenja.

penal raske

Imao je i Đermanović dve dobre prilike, a odluka sudije Ljubiše Borisavljevćča iz Ivanjice je da poništi gol Tomića pred veliki odmor, i to na intervenciju pomoćnika Đorđa Petrovića iz Čačka najviše je zasmetala Valjevcima. A taj isti ne vide  što se sakriti neda !

 BUDUČNOST KRUŠIK 2014 SMEDEREVO 1924  1:1(0:1)

Valjevo, stadion "Krušik". Gledalaca: oko 300. Sudija: Ljubiša Borisavljević (Ivanjica) 6. Strelci :0:1 Prodanović u 29, 1:1 rodanović u 29 , 1:1 Rašević 81,minutu. Žuti  kartoni: VojisavljevićĐorđević (Budućnost Krušik),  StevanovićSredojević,VićentijevićStanićMilojević (Smederevo 1924).

Budućnost Krušik 2014: Vojisavljević 6, Đorđević6,5,  Đermanović 6,5, Sević 5,5 (od 58. Milovanović 6,5), Gentić 7, Stevanović 6, Milinković 6, I. Tomić 6, Prokić6 (od 46. U. Tomić 7), Popović 5,5(od 69. Sofronić 6,5), Rašević 8.

Smederevo 1924: Đorđević 6, Milosavljević 7, Prodanović 6(od 46. Blagojević 7), Stevanović 7, Živković 7, Sredojević 6,5 Petković 6(od 46. Milojević 6), Tasić 6, Stanić 6, Bastajić 6,5 Vićentijević 6,5 (od 84. Sočanac).

IGRAČ UTAKMICE : MILOŠ RAŠEVIČ

 

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.