Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

ZVEZDINA SREĆA U KELNU I PARTIZANOVA ISTINA O NEZNALICAMA Featured

cigani keln

Drugo kolo Lige Evrope donelo je istorijsku pobedu Crvene zvezde u Kelnu, ali i novu potvrdu  istine o neznalicama i zgubdančini sa kapitenskom trakom u crno belom dresu, a samo u priči prevaranata  Partizana evropskog formata.

Boaće je snajperskiom hicem spržio  bradu "jarčevima" za krunu odlične partije izabranika trenera crveno belih u prvom poluvremenu. Trener Vladan Milojević je uspeo da podigne psihološki momenat u igri  svog tima  " preko granice mogućnosti". Baš taj gladijatorski duh, da nema odustajanja, uz faktor sportske sreće je presudio.

Istorijska pobeda Zvezde u Ligi Evrope krunisana je posle tri stative Kelna u drugom poluvremenu za sreću i radost koliko li hiljada opijenih trijumfom zvezdaša.

Zver iz Đenove je bila na tribinama u kopu sa navijačima crveno belih spremnih da svojim automobilima pređu razdaljunu i od Valjeva do Kelna!

Da bi slavili istorijsku pobedu morali su kop tik pored osobe proterane na pet godina iz zemalja EU pošto 12. oktobra 2010. godine, izazivača incidenata u Đenovi za prekid kvalifikacionog meča Italija - Srbija. Osuđen je  u Italiji na tri godine i tri meseca zatvora, ali je u Srbiju  deportovan 24. maja 2011. godine, i bio iza rešetaka godinu  dana i 11 meseci, zbog napada na policiju i učešća u masovnoj tuči pred košarkaški meč Partizan - Crvena zvezda, koji je odigran 13. juna 2006. godine.

Časni zvezdaši su bogu hvala gotovo svi, nemaju veze sa tučama pre i posle meča u Kelnu, i hapšenjem 70 -ak huligana, naravno većina je iz Srbije, o čemu mediji u Srbiji izbegavaju da pišu, ili neki to čine sporadično.

U Srbiji se u Beogradu utakmica 2.kola Lige Evrope se igrala pred avetinski pustim tribinama. Razlog nisu NAVIJAČI, iako mediji insisitraju baš na njihovoj odgovornosti za drakonsku kaznu UEFA od dva meča zabrane igranja pred publikom.

Huligani, kriminalci na tribinama i Titovoj loži., na žalost već koliko li puta pomenuto lice sa značkom,bacač toposkog udara, i naravno poslušni  foteljaši u klubu, okrenuti "višim interesima",  potpisuju progon navijača Partizana. Samo su oni  odgovorni za zaključane kapije crno belog hrama. 

A priča o 100 kamera unutar stadionu samo je nova u nizu  skrivalica istine, sve bliža očima i ušima svih kojima je Partizan u srcu.

Posle kriminalne  epizode sa Živkovićem,i gubitkom od najmanje 20 miliona evra, poslušnici su u bliskoj prošlosti prodali Milenkovića, pa Leonarda i Đurđevića. Kupili su  bezvrednog Sumu, za novac dovoljan prezaduženoj državnom projektu da dovede  fajtere i srčane borce iz Srbiji, danas ponos kluba  i navijača!

A na sablasno praznom stadionu   u Humskoj na terenu Partizana identičan scenario iz Kelna, u prvom delu meča. Efikasni Partizan, dva  majstorska gola, i sklonjena lopta sa linije gola. Ispostavilo se samo nova potvrda zablude o evropskom Partizanu.

Izmene i totalna napadačka igra Kijevljana donela je bruku odbrane Partizana, i krunu demonstracije neznanja trenera Miroslava Đukića.

Sve očekivano posle najava u Bernu, i mečeva u srpskom šampionatu. Sa zgubidanom sa trakom kapitena, licem, ne slučajno prečesto u kadru režisera prenosa iz Humske, nedostojnim   za bilo koji tim četvrte lige u Srbiji počela je agonija šampiona Srbije. Vulićeviću  se pridružio sa druge strane terena, "rupičasti" ali dosta  mlađi Miletić. Izostala je podrška Evertonu i Radinu na sredini terena i štoperi su ušli u problem.

Stojković je branio kapitenski ali sa promajom u odbrani nije mogao sprečlti potpuni preokret od 2:0  na 2:3!

Rezulat sa Dinamom zahteva smenu trenera i direktora!

Od toga naravno nema ništa, pa Partizanu predstoji vađenje u Albaniji. Bez odbrane biće to nemoguća misija, ali tako ne misle svi.

Na prvom mestu omiljeni lik cigana "mustafa".

Vladimir Stojković je momčina za respekt u svakom pogledu. Pored Velikog Vladimira tu je gladijator Everton, pa Janković, onaj pravi ćelavi Miletić, i naravno najbolji igrač Partizana  Tavamba.Čik da se na pomenute ne ugledaju Radin, Ožegović, Ostojić, Pantić, Solomon...  Valja se što pre osloboditi neznalica, licimura i zgubdančine pa možda i bude uspeha u Alabaniji.

Zvezda na krilima trijumfa u Kelnu sprema "Pad Arsenala" 28.oktobra na krcatom "Rajku Mitiću". Sa strategom Vladanom Milojevićem i hukom crveno bele armije navijača, senzacija nije nemoguća, i samim tim i 99 posto osigurano proleće u Evropi!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas