Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VALJEVSKA K-2 FUDBALSKA BAJKA I MM ŠTETOČINSKI "PANEM ET CIRCENSES" Featured

fk k2Dan uoči starta 21. Mundijala u Rusiji pala je zavesa u teatru kontrasta, dobra i zla u valjevskom svetu fudbala. Dobro su Kolubara 2 i Brđanac, i deca valjevska u ubskom Jedinstvu što "uskočiše" u najkvalitetniji rang takmičenja. Fudbalska štetočina, leicemerno i pilićarski hara,  a   peticijom bi da ga "sačuvaju" . Hoće da  najplaćenije u srpskom svetu fudbala, nikad ostvarene  uspehom  ovenčani igrači, neko naravno lošiji od njih.

Fudbal je obezvredjen apsurda ali u dalje je živ. Prepoznat tamo gde se igra srcem i dušom.Potvrda su i  fudbalski amateri Kolubare 2 i Brđanca. Gledali su ih oni što fudbal vole, i što znaju da prepoznaju ljubav i ljudski vrednost. Više od 1.000 ljudi bilo je na Senjaku u gradskom derbiju. Pratili su  okršaj budućeg šampiona  i vicešampiona Međuopštinske lige,a za razliku od  nesreće fubalske koja se smučila svakome ko fudbal voli.

k2OFK Divci su u završenoj sezoni bili, a Kolubara 2 i Brđanac ostaju  svetionik u valjevskom mraku fudbala. Omladinci ubskog Jedinstva, biseri iz Valjeva i Tamnave pokazaše gde je budućnost fudbala. Kroz dva kruga kvalifikacija, na penale u Čačku posle 1:0 i 0:1,  u šokantnom finalu Zapadne Srbije su pobedili užičku Slobodu 4:2 (0:1 prvi meč) i evo ih u  Omladinskoj ligi Srbije.1fk j ub omladinci

U srpskom fudbalu apsurd,a Dinamo iz Vranja taman što je ušao u Super ligu će morati zbog besparice da se ugasi, osim ako svemoćni ne odluči drugačije!

Valjevo gleda štetočinu  kako šest sezona hara!

Velemajstor apsurda "potrošio" za šest godina preko 100 miliona narodnih para.

Novac je otišao u džepove fudbalskih pilićira i idiota, odnosno projektovane uspehe nikad postignute. Obećanja  garnirana gašenjem FK Budućnost i rasterivanjem dečaka što bi hteli fudbal da igraju  su jedino što zna i može svetu fudbala da plasira umišljeno lice ubeđeno da se razume u sve.

U onom Hleba i igara (panem et circenses) , doslovno: „hleba i cirkusa"   je fudbalski diletanat, parazit i štetočina mešetar samo  pogubno oružje, svake. pa i ove vlasti. Hleb jeste jeftiin, u pravu je predsednik Srbije,  ali vlast koja obezbeđuje podršku naroda prividom da  zadovoljava  kratkoročne interesa i nevažne potrebe naroda nije dobra nikome. Na uštrb dugoročnih i bitnih interesa, uspeva samo da skrene pažnju  i ne rešava  krucijalne  probleme.

I dok tako bude za sve će biti  prozvani ali  nikad neće osuđeni lopovi, prehodnici svake vlasti. 

Nova u nizu bez sezona bez kraja FK "prošlost", okončana je uvredljivim porazima na  Ubu (0:1), i u Valjevu od "kamiondžija" 1:2, i pobedom bez značaja u Provu(1:0). Sloga iz Požege je bila novi prvoligaš do 90-og minuta utakmice poslednjeg 36.kola u Prijepolju. Fap se odbranio i  zaradio premiju od 5 miliona, kažu bolje obavešteni. Milioni su overeni trijumfom Zlatibora u Topoli sa bele tačke. Penal je sumnjiv, odnosno nije ga ni bilo, a Čajetnici sa 100 sponzora i prvim čovekom svoje varoši Stamatovićem će sa Slobodom predstavljati  užički kraj  u Prvoj ligi. U Požegi su džabe farbali ogradu na stadionu, ali od Prve lige bez koje ostadoše u poslednjem sekundu, neće odustati.  Želja iz Lajkovca će u zonu , ali FSS i FSRZS nije za verovati, i svašta je moguće.

Dok ga fudbal i košarku u Valjevu budu vodili  paraziti i rasipnici i profiteri, života mu nema.

Tužno je videti kako  policajci globe gde god stignu, i po svakom osnovu, naravno siritinju. Za to vreme krupne ribe, profiteri ogrezli u kriminal na očigled slepo gluve javnosti i nadležnih vršljaju. Svojim bezočnim postupcima vređaju inteligenciju, objašnjenima o svojoj nezamenljivosti, podobnosti i nesmenjivosti.

Valjevski fudbal i košarku propadaju zahvaljujući vlasti što se otvoreno podsmeva svom narodu,

Pre šest godina  12.jula 2012. izvršen je nikad viđen  fudbalski zločin.  Stanko Terzić je podržao zlo i pošast, parazita i štetočinu.  Terao je kera sve do penzionisanja.

Započeto nastavljaju sledbenici akutelne vlasti i  Darka Glišića. Forsiranje  gubitničkih projekata je pogubno svaku vlast pa i ovu ma koliko bila uverena da radi prave stvari i da će trajati koliko hoće.

Narod kaže: "Možeš kako hoćeš, ali ne dokle hoćeš" 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas