Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

TEO SE 2019. VRAĆA U EVROPU Featured

teoFoto: EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS

Valjevac i kapiten srpske reprezentacije Miloš Teodosić je potvrdio da će na kraju sezone napustiti Los Anđeles Kliperse i krenuti nazad put Evrope.

Teodosić ove sezone nema zavidnu minutažu kod trenera Doka Riversa, često je samo posmatrač. Teo uveliko razmišlja o povratku na kraju isteka ugovora sa Klipersima.

"Mislim da sigurno neću ostati ovde. Došao sam, video kako to izgleda... Više uživam i lepše mi je da igram u Evropi. Tako da sigurno ću se vratiti, da li u toku ove sezone ili na kraju, videćemo", rekao je Teodosić za "Glas Amerike".

Teodosić smatra i da Boban Marjanović zaslužuje veću ulogu u timu.

"Bobi je imao sjajnih partija ove godine i mislim da zaslužuje da bude u rotaciji i da treba sigurno da dobija više minuta u Klipersima. Mislim da će dobijati više šansi, ali sezona je tek počela".

Teo podseća  da je  leto 2019.   na programu Svetsko prventvo u Kini i  poručuje da će biti na raspolaganju selektoru Aleksandru Ðorđeviću.

"Verujem da će momci koji budu na raspolaganju selektoru izboriti plasman na Svetsko prvenstvo", bez dileme je Teo, koji sa bratom  i ocem Mićom gradi velelepni sportski centar na Divčibarama, u funkciji već naredne 2019.godine.

Teo je ove sezone nastupio samo na osam mečeva, u proseku na parketu provodi deset minuta i beleži 2.9 poena, 1,8 skokova i 2,2 asistencije po utakmici. U skladu sa tim, nekako ni ne čudi poslednja izjava Teodosića, data Glasu Amerike, u kojoj srpski as najavljuje sigurni povratak u Evropu.

Srpski plejmejker je  vredno radio proteklog leta,potpuno se posvetio individualnom napretku, jačanju tela i sticanju snage, sve da bi da u takmičarskoj 2018/19 izborio  još bolji status u Klipersima. Odlaskom Ostina Riversa u NJu Orleans, stekao se utisak da će Dok Rivers imati još bolju viziju i plan kako da iskoristi Teove fantastične organizatorske sposobnosti i istovremeno vešto zamaskira njegove defanzivne slabosti. Nažalost, oporavkom njegovog prijatelja iz Olimpijakosa Ejverija Bredlija, i dovođenjem sa poslednjeg drafta Šaja Gildžus-Aleksandera sa Kentakija, Valjevac je zapao  u nemilost trenera.

Postojala je i opcija poslednjeg leta da se Teodosić vrati u Evropu. Fenerbahče, Željka Obradovića, silno je želeo da ga angažuje, međutim Klipersi su u julu odlučili da aktiviraju njegovu poslednju godinu iz dvogodišnjeg ugovora i obavežu se na celokupnu isplatu veću od šest miliona dolara. Uprkos očekivanjima, potpuno oporavljen od povrede stopala, Teo je doživeo da, prvi put u bogatoj karijeri, u svojoj drugoj sezoni u Los Anđeles Klipersima postane puki epizodista, koji najčešće maše peškirom i aplaudira saigračima na kraju klupe. Teo je ove sezone nastupio samo na osam mečeva, u proseku na parketu provodi deset minuta i beleži 2.9 poena, 1,8 skokova i 2,2 asistencije po utakmici.

.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas