Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

BRUKA VALJEVSKOG FUDBALSKOG MUTANTA U BOGATIĆU Featured

bfc u bagaticu

Bez obzira na uslove za igru, očajan teren, sramno suđenje u prvom poluvremenu Dimitrijevića iz Smedereva, juče bruka i sramota  valjevskog fudbalskog  mutanta u Bogatiću u igri bez postignutog gola protiv smehostrane Mačve.

  Korona virus je suspendovao sve javne skupove pa milionere iz mutanta nazvanog 14.jula 2014. godine  Budućnost Krušik 2014   vlast za sada neće častiti na svečanoj akademiji u čast Dana grada priznanjem  namenjenom ugašenom FK Budućnost, za  vekovnu promociju  Valjeva.

U 19.kolu Srpske lige Zapad u Bogatiću je mutant sa sve komentatorom na svoj način pokazao na kojoj  razini je prvi fudbalski klub u Valjevu, nemoćan da napadne i pobedi ekipu nedostojnu i 4.ranga takmičenja u devastiranom srpskom fudbalu.

Pored prenosa utamice Partizana, Zvezde  i ovaj iz Bogatića juče je bio jedan od tri u srpskoj fudbalskoj ponudi na malim ekrenima tv prijemnika. Za razliku od dešavanaj u Beograda u Bogatiću  duplo golo!

Šansa i stativa Drakulića posle  centaršuta Lukića u finišu meča bilo je sve što je mutant uradio u napadu. Skinut zicer Milinkovića Bogatancima i još nekoliko uhvaćenih lopti su za pohvalu. Ali  3-4  kiksa valjevskog golmana posle centaršuteva napadača Mačve, i pogrešne reakcije na povratne  lopte saigrača su srećom prošle nekažnjeno. Požrtvovani Đorđević je sprečio Mačvu da dođe do gola. Stigao je da se nadje na gol liniji i spreči pogodak, Beluševića su sudije umesto odbrane Mačve zaustavile u "mrtvoj šansi".

Sastavni deo očajne utamice bili su  pored navijačkog suđenja i smehotresni izlivi emocija komentatora, verbalno  napadnutog na pustom stadiončiću posle previda u proceni da li je bio prekršaj za Mačvu daleko od gola mutanta.

Pojedinci što nose danas  dres FK BK 2014 u vreme kada je fudbal bio živ, teško da bi mogli da igraju za Milisavljev Borac iz Novog Naselja.

I takav  kakav je,  a nije nikakav, mutant je sa  bodom iz Bogatića je treći sa istim brojem bodova(38) kao Sloga iz Požege. 

"Bod mu ništa mu ne znači" kako reče nesmenjivi, sada  i "ekspert" za  geografiju komentator. M.M.  je obavestio tv gledaoce  "Proleter  iz Vranova igrao u Čačku sa Borcem 1:1"( Proleter iz MIhajlovca je igrao kraj Morave) prim. aut.).

Pobedi li Borac, ako se bude uopšte igralo  biće korak bliže Prvoj ligi. Šuška se da bi Kokeza (kad se oporavi od korone) ako SNS dobije izbore, sva je prilika odložene iz dobro poznatog razloga, mogao po običaju da ODLUČI i časti Vajevo Prvom ligom, pod uslovom da mutant bude drugi.

Zna se dobro je da štetočini  Treća liga, po meri,  da krcka milione, i pravda ih plaćanjem dovedenih fudbalskih polutana i zgubidana, što mu je  svojstvenood kada se pita za fudbal u Valjevu.

Ali kao i u svemu tako i u fudbalu biće kako biti  mora, a ne kako je smislio i umislio od 12. jula 2012,  valjevski jahač fudbalske  apokalipse. Nedostojan je i dresa golmana  Starog grada  u kome je u prošlom veku dežururao na golu i evidentirao broj ulazaka lopte u mrežu.

Ponovo ističemo, na nesreću po već uniženi fdubal u ovom trenutku, jer  pitanje je da li će se buba mara kotrljati  od danas  do maja u Srbiji.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas