Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

MARKO PANTELIĆ NA ČELU FSS, SLEDI VAR U SRPSKOM FUDBALU Featured

 

 marko pantelic i piksiIzvor: MN Press Posle očekivano ekspresno usvojene ostavke  Slaviše Kokeze, IO FSS je na mesto predsednika imenovao potpredsednika, nekadašnjeg repezentatvica i napadača Crvene zvezde, Pari Sen Žermena, Herte, Ajkasa i OLimpijakosa Marka Pantelića(42).

Pantelić će dužnost  predsednika Fudbalskog saveza Srbije obavljati do izbora.

Izvršni odbor FSS je posle svih događanja i privođenja na informativni razgovor zbig sumnje da se ogrešio o Zakon,  jednoglasno prihvatio  ostavku Slaviše Kokeze,  i  konstatovao da će zamenik predsednika FSS do izbora novog predsednika "obavljati sve poslove iz nadležnosti predsednika, odnosno zastupnika FSS". Marko Pantelić  je  Agenciji za privredne registre već je upisan kao zastupnik nacionalne kuće fudbala.

Marko Pantelić je rođeni Beograđanin(15.9.1978), a  karijeru započeo je kao omladinac Crvene zvezde, da bi se preselio u Solun, gde mu je otac dobio posao. Sa 14 godna potpisuje profesionalni ugovor s Iraklisom. Sa 19 godina se seli u Paris Saint-Germain, gde beleži  samo 3 nastupa. Pozajmica  u FC Lausanne  kruniše se  14 golova golova u 21 utakmici. Naredne tri godine igra za   u Celtu Vigo, Sturm iz  Graca i Yverdon-Sport

Sledi povratak u Beograd 2002. godine gde nastupa za FK Obilić, a zatim  karijeru nastavlja  u Smederevu. gde dobija   poziv Radomira Antića za  reprezentaciju. Sa 25 godina se vraća u Zvezdi, odakle  ide Hertu iz Berlina, gde je doseže fudbalski zenit. U  114 nastupa u Bundesligi postigao je 45 golova i postao jedan od ključnih igrača  Herte tokom  4 sezone. Do kraja karijere  igra za AFC Ajax(2009) i  Olympiacos(2010). Pantelićje odigrao  43 rezentativne utakmice i postigao 10 pogotka. Na SP 2010 u Južnoafričkoj Republici je bio strelac gola u porazu Srbije od Australije 1:2.

Kako stvari stoje u mandatu Pantelića višegodišnja  incijativa Partizana da se VAR tehnologija uvede u Superligi Srbije, će postati stvranost.

Ostaje da posle podrške velikog broja klubova FSS sada sa Markom Pantelićem na čelu  u  sezoni 2021-22 uvede  revolucionarni VAR sistem u  srpskom fudbalu. Narednih dana u Super ligi će uslediiti edukacija u kluibovima  u skladu sa predstojećim  izmenama i dopunama Pravila igre, u skladu sa  osnovnim principima VAR sistema. Prvo predavanje je već održano u  Bačkoj Topoli gde su  izloženi osnovni principi funkcionisanja VAR tehnologije, saopštio je FSS.

U FSS su prezadovoljni  posle "odličnog starta" reprezentacije u kvalifikacijama za Mundijal u Kataru. Upućene su čestitke selektoru Draganu Stojkoviću, stručnom štabu i igračima na ostvarenim rezultatima.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas