Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

MATIĆEV NASLEDNIK FILIP KRENUO STOPAMA SLAVNOG OCA NEMANJE Featured

matići filip nemanja

(foto zvan.FB/TW/IG igraća)Talentovani dečačič, bolje upućeni kažu da je  reč o supertalentu, Filip sin slavnog srpskog internacionalca Nemanje Matića,  raste i fudbalski stasava u večnom gradu Rimu.

Senior Nemanja je potvrdio da je majstor za “vezu” odmah po dolasku i u Romu, a mališa je otišao korak dalje, bezobrazno cepa mreže  protivnika po “ćizmi”-

U Trogoriji, fudbalskom kampu Rome, prve  korake je napravio  malašan Filip Matić(12), sin slavnog internacionalca i bivšeg reprezentativca Srbije Nemanje Matića. Filip brani boje mlađih  selekcije, i već su ga zapazili skauti, jer momčić iskazuje izuzetne golgeterske sposobnosti.

Senioru Matiću, Nemanji, u Rimu je  bilo je potrebno manje od pola godine da pokaže koliko kakav je fudbalski majstor.  Eks srpski reprezentativac i bivši as Čelsija i Mančester Junajteda Nemanja Matić, već je ljubimac navijača “vučice”, a najveća radost je stigla na "Olimpiko" jesenas. Nemanja je pocepao mrežu Torina  bombom iz  Koloseuma, za bod "vučici" u 94.minutu.

Od svog dolaska u Rim, povrdio je koliko je potez slavnog Žozea Murinja da ga pozove, da brani boje Rome, bio nepogrešiv.

Murinjo je stavio do znanja gazdama Rome da želi  visokog defanzivnog vezistu.

Nemanja je iz Mančestera ekspresno stigao  u  tabor "vučice", i odmah pokazao kakav je fudbalski majstor, a posledica je produženje ugovora do leta 2024.godine.

matic roma

Ali da se Nemanja ne odriče svog kraje je potvrda, ubsko Jedinstvo. Nemanja je vlasnik prvoligaša, ambiciozan da Ub dobije i Superligaša. Okupljanjem talentovanih dečaka iz Srbije, i njihov fudbalsko napredovanje obezbedio je u dva tamnavska kluba Vrelu i Radniku.  Ambicija da od leta Vrelo igra treću ligu, a Radnik zonski rang, sve govori. Očigledno jedini i pravi put za bitisanje otetog i devastiranog srpskog fudbala. Primer za slediti, posebno za Valjevo fudbalski "klinički mrtvo" već skoro četvrt veka.

  Kako stvari stoje  Roma će za koju godinu dobiti i Matića juniora u konkurenciji za prvu postavu. Vreme radi za Filipa već zapaženog golgetara u svom uzrastu. Skauti italijanskih klubova zaduženi za mlađe  kategorije imaju na “radaru” klinca u bordo dresu “vučice”, jer neumoljvo cepa protivničke mreže.

Sin Nemanje Matića, zaduženog za vezu i “prljave poslove”, da “kvari i pravi igru”,  briljira u dresu "vučice" sa brojem  “devet”.

Mlađani Filip  stasava u Trigoriji, kampu Fudbalskog kluba Roma. Naslednik je pao u oči svima. Vrstan je  tehničar, oseća prostor, sa njuhom za gol, a ima već je izgrađen  precizan i jak šut.

Stručnjaci mu predviđaju karijeru, čak veću i od Nemanjine. Put je trnovot i dug, pun prepreka i iznenađenja svih vrsta vrebaju.

Vera u sebe, pored očiglednog talenta, i mnogo odricanja i posvećenosti, naravno  ali i zrnce sreće, su  garant da će uspeti.

Frančesko Toti je fudbalska ikona Rima, a Filip već sve zna i o Robertu Prucu, Rudolfu Volku, Amadeu Amadi, Edinu Džeku... najvećim golgeterima slavnog kluba iz večnog grada.

 Uzor mu je naravno tata Nemanja a ponekad  čuje i reč jednog od najvećih “kouča” današnjice  Žozea Murinja. Za početak privilegije, koje svaki dečak na planeti može samo da sanja.

Istrajnost, vera i ljubav su recept za za uspeh.

Srećno Filipe!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas