Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

NEMANJA MATIĆ ISTINOM "PRŽI" BESKRAJNO FUDBALSKO LUDILO U SRBIJI, I "SILOVANJE" DŽAJE Featured

NECA M

Za razlku od "fudbalskih" novinare, istrajnih u  ćutanju o zlu što traje, jedan čovek, Spartak, nepobedivi ratnik za sva vremena, Nemanja Matić  govori što misli, i POTSEĆA ZABORAVNE na ISTINA. "Kopanje" ISTINE iz smrdljivog taloga i blata laži, težak je, nezahvalan, ali  odgovoran i častan  zadatak.

"Čak i ukoliko si manjina, istina je ipak istina" , reči su Mahatme Gandija.

Nemanja Matić fudbalsko ime znamo svetu i Evropi, nije u manjini, jedini je ukazao na istinu o stanju i besumučnom  silovanju  srpskog fudbala.

O najnovijem beščašću nedodirljivih u  fudbalskom svetu Srbije, posle SP u Kataru, u cilju održavanja "blagostanja",  nametnut  je  neminovni izbor  Dragana Džajića(76) za predsednika FSS.

Najuspešniji Tamnavac u svetu fudbala,  brilijant od čoveka Nemanja Matić, prvi je besmisao najnovije  fudbalsku farsu.

Dok briljira sada u dresu Rome ne ustručava dse da kaže šta misli o izborima u FSS.

Kao i svim klincima dok je rastao  u svom Vrelu, Matiću je Dragan Džajić bio jedan od najvećih fudbalskih idola. U međuvremenu Nemanja je prošao scilu i haridbu. Nije bio dobar za Zvezdu i Partizan,  ali je stigao "samo" do Mančester Junajteda, Česija, danas Rome, i postao sami procenite koliko veliki grač.

Lični smatra da je Dragan Džajić legendarni napadač, od "sedme sile" proglašen za jednog od najboljih srpskih fudbalera svih vremena, ucenom primoran da se kandiduje za predsednaika FSS. 

Džajić, jasno je ko dan, i pre izbora, već izabrani predsednik Fudbalskog saveza Srbije. Potvrda su aklamativni glasovi svih regionalnih fudbalskih saveza. Poslaće  svoje delegate da "overe" Džajin mandat 14.marta na Izbornoj Skupštini FSS u Staroj Pazovi.

Ne sebi svojstven način  umom i srcem, hladne glave Nemanja lako prepoznaje istinu.

Matić je  jedinstveni primer spartanskog gladijatora,  ratnika spremnog da  istinom sprži  zlo što donose neistine i valjanje u blatu, nametnutih surovih laži.

Nemanja Matić na početku autsajder, ostvario je vrhunsku karijeru, ali  je kad je došlo vreme, odmah prepoznat kao najveći poslenik istine. Uvek govori ono što misli, i nepogrešivo prži medijski mrak,  i nametane neistine i zla. Oružje su mu isključivo činjenice.

U Romi sa fudbalskim magom Žoze Murinjom donosi "vučici" nove radosti, ali ne prečutkuje ništa. Bez dlake na jeziku govori o svemu, otvoreno i hrabro,  ljudski, dostojanstveno!

Bez straha zbog eventulanih posledica otvorio je Pandorinu kutiju i izneo stav, faktički samo istinu  o kandidaturi Dragana Džajića. 
Džaja  je samo zloupotrebljen, sa jasnim ciljem da  srpski  fudbal ostane u blatu laži, do neminovne propasti.

"Ne znam koliko je poznato javnosti, na moj predlog stadion na Ubu dobio ime po našem Draganu Džajiću. Niko ne može NIKO da promeni činjenicu da je Džaja bio i ostao ponos Uba i Tamnave.

Smatram da je Džaja nekako nateran ili možda ucenjen da prihvati kandidaturu za predsednika FSS.

Gospodo iz Zvezde, kada smo se mi Tamnavci potajno nadali da ćete se setiti Džaje i kandidovati ga za predsednika saveza vi ste tada podržavali Kokezu. Sada kada je Dragan blizu svoje osamdesete godine izlažete ga nepotrebnom stresu. Svi mi Ubljani strahujemo za Džajino zdravlje i nadamo se da će pregurati i ovo ponižavanje, i to od kluba kome je sve dao. Dragane, nemoj nikad da zaboraviš da su tvoji zemljaci uvek uz tebe i da te Jedinstvo očekuje na tvom stadionu već u subotu. 

Matić nema dilemu o kanididaturu Užinanima imenajka Nemanje Vidića, koga je predložio, matični klub  iz Užica Jedinstvo Putevi.

Ja san Nemanju Vidića uvek podržavao,  juče i danas. Podržaću ga i sutra jer mislim na razvoj srpskog fudbala za narednih 20 godina. Toliko od mene za sada" poruka je Nemanje Matića,  svina koji "gromaglasno čute o nastavku zla i pošasti  što traje od 2011. na žalost i pre toga, samo u manjoj meri.

Do danas su se svi regionalni  saveza, poslednji FS Beograda  „izjasnili“,  pa je  irelevantno  „izjašnjavanje“ sudijske i trenerske organizacije, bivših reprezentativaca, ženskog fudbala i futsala… Dragan Džajić je predsednik FSS, 20 dana pre roka.

On posle svega ovog „zvaničnog“ trenutno ima podršku više od 50 od ukupno 85 delegata Skupštine FSS, a za izbor su potrebna 43, bez obzira što Tomislav Karadžić ima neki „specialis“ mandat bez prva odlučivanja.

Mašinerija zna se čija, je za manje od 24 sata rešila dileme, u trenutku kad se niko drugi još nije kandidovao za tu funkciju, ali baš zato, valjda da mu ne padne na pamet.

Nemanja Vidić međutim ne odustaje od borbe 

„Uprkos svim pričama, želim da istaknem da nisam odustao od trke za predsednika FSS i da imam potpise pet delegata kao uslov za zvaničnu kandidaturu. Ljudi su me podržali, pre spekulacija o kandidaturi Dragana Džajića. Nažalost, pritisci su veliki kako na delegate tako i na potencijalne članove mog Izvršnog odbora. Ne vidim zašto je problem moja kandidatura i želim da istaknem da iza svega stoji Zvezdan Terzić koji očigledno želi da posvađa sve Zvezdine legende. Ne odustajem, kao što nikad nisam“, kategoričan je Nemanja Vidić.

.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas