Logo
Print this page

VK VALJEVO GORENJE SUPERLIGAŠ! Featured

1vkva go sls18 3NVaterplisiti Valjevo Gorenja su 18.marta 2017. godine postigli istorijski uspeh plasman u Superligu Srbiju, dajući zadatak  gradu da odmah krene u akciju izgradnje zatvorenog bazena. Neka ovaj uspeh bude razlog da se ponovi 1973. kada su košarkaši Metalca plasmanom u Prvu ligu SFRJ primorali gradske oce da otvoreni teren za male sportove "petnaesti" preko noći pretvore u i danas u funkciji halu sportova 15.septembar.!

Nemoguća misija posle poraza u Nišu vaterpolista Valjevo Gorenja  bio  je danas odlazak u Beograd na na meč svih mečeva sa Banjicim u kome samo pobednik stiže do Superlige Srbije. Vaterpolisti Valjevo Gorenja nisu poklekli, naprotiv uspeli su!

Drugi tim Partizana, VK Banjica je vodio na poluvremenu 7:3, ali je valjevska ekipa anulirala prednost i golom u poslednjem minutu meča stigla do prvog vođstva 13:12, što je bila i potvrda najvećeg uspeha od kada se vaterpolo igra u Valjevu, plasmana u Superligu Srbije!

Čestitamo skromnim momcima, i vrednim, mudrim i odgovornim  pregaocima iz uprava klubu koji su za razliku od centara troška valjevskog sporta sa višestruko manjim dotaciijama grada grada postigli nešto što u FK Budućnost Krušik 2014 i KK Metalac mogu samo da sanjaju.

Projekat vlasti FK Budućnost Krušik 2o14  je ove nedelje darivan sa 1,5 miliona da bi se podmirio  neplaćeni  porez  U  2017. bez suvislog pomenuti klub će  biti u prilici da inkasira više d 10 miliona dinara dotacija za takmičenje u Trećoj ligi Srbije!? Slična situacija je i sa  KK Metalac, do skora sa plaćenim predsednicima, a danas na rubu egzistencije, u  ogromnim dugovima nasleđenim od bratske neodgovorne uprave sa istim predsednikom nekad i sad, ali dokle hoće i  misli da može !

­­Banjica - Valjevo Gorenje - 12:13 (4:2, 3:1, 3:5, 2:5)

Bazen Banjica. Sudije: Golijanin i Putniković. Isključenja: , Banjica 10, Valjevo Gorenje 11.Peterci:, Banjica 2, Valjevo Gorenje 2.

BANJICA:Šejat, Janošević, Barać 1, Budrak, Dukić, Velkić 2, Kikašvili 1, Tomić 3, Vićković 2, Marjanović, Andrin 1, Jovanović 2, Vlahović, Smiljević. Trener: Bašić

VALJEVO GORENJE: Spasojević, Savić, Stanić, Marković, Radulović 3, Rackov 4, Matović 4, Gligorijević 2, Popović, Luka, Đorđević, Filipović, Ilić, Radulović. Trener: Jova Serafimović

1banjica vk va

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.