Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

METALAC I LOZNICA 18.OKTOBRA OTVARAJU ŠAMPIONAT DRŽAVE U BOKSU Featured

1plakat m lozBokserski savez Srbije posle višegodišnje apstinencije obnovio Prvu ligu Srbije sa šest klubova. Start je 18. oktobra u Valjevu. U derbiju se sastaju Metalac i Loznica. Meč je u četvrtak 18.oktobra u hali Student u 19 sati.

Objašnjenje čelnika BSS da je baš ovaj duel naprivlačniji za široki tv auditorijum i popularizaciju boksa, i da će baš zato biti direktan prenos na kablovskoj Arena sport televiziji, ne pije baš vodu. Tim pre što će Metalac u drugom kolu biti gost Radničkog u Beogradu.

Pored ovog meča u prvom kolu će se 20.oktobra će sastati: NAISUS Niš - Radnički Beograd, Vojvodina Novi Sad - Radnički Kragujevac.
Po rečima ćelnika BSS šest klubova okupilo je najbolje boksere Srbije, a ekipe će nastupati u osam težinskih kategorija.
Takmičenje se odvija po dvokružnom sistemu, a završetak lige je planiran u maju 2019.

TV Arena, će prenositi derbi mečeve i garantuje sjajnu scenografiju, rasvetu, scenske efekte, neophodne za spektakl.

Pred otvaranje sezone Bokserski klub Loznica svečano obeležio 50 godina postojanja, u ovo takmičenje ulazi sa najvećim ambicijama.Predsednik Aleksandar Risimić rado ističe da je Loznica osvajila tri titule,a prošle godine i bila najbolje plasirana u Regionalnoj ligi.

Metalac skoro pola veka stariji od Loznice. Velikan sa Kolubare, ima dve titule vicešampiona države (SFRJ, I SRJ, te finale Kupa Jugoslavije. Identično svim drugim mestima je da su to bile praktično otete titule Valjevcima.

Poštujemo prošlost i sve majstore ringa, kaže Đorđe Milanović, predsednik Metalca, ambiciozan i uspešan, privrednik, političar i sportski radnik.

"Metalac je ove jeseni okupio krem srpskog amaterskog boksa. Ekipu sačunjavju Dušan Janjić(do 56kg), osvajač medalje na Mediteranskim igrama u Španiji, i tim reprezentativaca i osvajača medalja Nemanja Gavrilović, Nemanja Ristić(laka do 60), Damjan Grmuša(poluvelter do 64kg), Lazar Stanojević i Nikola Živanović(velter 69 kg), Aleksa Marković(srednja do 75kg), Saša Milovac(poluteška do 81kg), Geard Ajetović, Miljan Stevović, Aleksandar Ćurčić (teška do 91) i superteška(+91kg) Milutun Stanković i Nemanja Stolić.

Nema sumnje ovo je drim tim srpskog boksa.

"Iskustvo u Regionalnoj ligi nam je mnogo pomoglo. Valjevo je bilo i biće grad boksa. Sticajem okolnosti prvi meč neće biti održan u hali spotova 15.septembar, već u maloj dvorani kraj Ljubostinje. Unapred se izvinjavamo svima koji će ostati bez karte. U Valjevu su još četiri meča, tako da će naše i asove iz klubova naših rivala moći da vide tokom šampionata. Konkurencija je paklena. Svi klubovi imaju vrhunske  borce i publika će uživati u spektakularnim mečevima. Pored paklene konkurencije titula šampiona je naš cilj", nema dilemu Milanović.

Ulaznice za derbi meč: Loznica - Metalac biće u prodaji dan uoči meča na biletarnici hale sportova 15.septembar.

Izvesno je da će meču prisutvovati velikani valjevskog boksa od Lazića, Jokića, Abdurahmanovića, Danića, Tadića, Kovačevića, Pavlovića... Sa puta stiže i poslednji veliki as Dragan Tomašević. 

Cena ulaznica još nije određena, a realno je da budu  500 dinara, imajući u vidu na kom je nivou danas valjevski sport, i da se poluprivatnim klubovima daje i do 20 miliona narodnih para iz gradske kase. Za uzvrat sport i ljubitelji sporta godinama dobijaju samo šarenu lažu praznih obećanja.

Razlog za  "skupe" ulaznice je jednostavan, a najvažniji je da spektakl sa Lozničanima garantuje minimum 5 vrhunskih mečeva. Sa 500 prodatih ulaznica klub sa godišnjim dotacijama grada od  2,5 miliona dinara bi od prodaje ulaznica  pokrio najveći deo troškova za organizaciju meča.

U drugom kolu 17.novembra sastaju se: Radnički (Beograd)- Metalac, Vojvodina Loznica i Naisus Niš  -Radnički (Kg).

Treće kolo je 15.decembra:Metalac - Radnički(Kg), Loznica- Radnički(Bg)i Naisus- Vojvodina i poslednje kolo u 2018. Vojvodina-Metalac, NAISUS - LOZNICA i Radnički(Kg) - Radnički Beograd 27.decembra.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas