Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

KOMPLET UŽIČKA LEPINJA MUTANTU ZA KRAJ KATASTROFALNE ERE MILANA MILINOVIĆA! Featured

park pecina bfc mrAgonija fudbala u Valjevu  započeta 13.jula 2012. postavljanjem Milana Milinovića za predsednika FK Budućnost, u svetu fudbala "poznatog" golmana u pokušaju, i mirođije i svakoj fudbalskoj čorbi, skoro 2 decenije, završena je danas.

Definitino trojanac sposoban da 14.jula 2014. sa sličnima sebi ugasi dva kluba FK Budućnost i FK Krušik, i stvori   mutanta sa imenom ugašenih,  harao je 8,5 godina. Formalno će nestati  iz valjevskog sveta fudbala do kraja ove godine.

Tokom svoje štetočinske "ere"  svet fudbala je pretvorio u besmisleni  Centar troška neviđenih razmera. Bolje obavešteni čak tvrde da pored s, .Fudbalska štetočina  nikada veća nezanalice i parazit ovog 14.novembra se  rukovao sa Nemanjom  Vidićem na stadionu u Parku Pećina, istomišljenikom samo po opredeljenju, da su obojica zvezdaši.

Da zamene  odlazećeg  i za spas i  povratak u život valjevskog  fudbala nude se mnogi. Neki su  stigli i do vrha piramide u svojoj nameri da preuzmu klub.

Fudbal je filosofija, sa dušom i ljudskosšću. Na terenu znanje, strukam, sistem i odgovornost jedino donose rezultat. Proteklih 8,5 godina fudbal je urnisan, i devasitran. Nada za povratak iz ponora su  momci koji su ga igrali u Evropi, ali i oni već dokazani u svetu  biznisa.

Ali krenimo redom.

Na kraju kalendarske godine  GFK Sloboda iz Užica je pobedila mutanta u Parku Pećina  1:0 u 16.kolu Srpske lige Zapad.    

Starim fudbalskim jajarama, poslušnicima, štetočinama  i parazitima  odavno je istekao  rok trajanja na ovaj ili onaj način, ali  za fudbal "nema brige". Sitgli su naslednici za "ponos  i diku".

U Parku Pećina od kada postoji  pored sjajnih sudija "duvale" neretko su  ortodoksne   nezanalice i barabe.

Uoči Đurđica ionako prezagađeni  vazduh na svoj nefudbalski način zatrovao  je Smederevac Dejan Dimitrijević, najzaslužmij što je užička Sloboda, inače ekipa dometa zone savladala  valjevskog mutanta.

Imajući u vidu kakve je sve gluposti Dimitrijević pravio  prosto  je za neverovati kako nije prošao kao  zeka u vicu sa medom kada su zajedno kakili. Posle obavljene velike nužde   meda je upitao zekana: "Da li ti ne smeta kad ti se govno zalepi za dlaku kad kakiš", a zatim postupio  u skladu sa odgovorom. Obrisao se sa dugouhim. Na sreću u Parku Pećina nije bilo brisanja,a  nije ni krv pala. Razlog je jedan. Momci su bili hladne glave, a moglo je biti svašta. Obe obe ekipe su daleko od vodeće Sloge  iz Požege. Mutant ne, ali Sloboda, klub  sa rejtingom za poštovanje nisu daleko od   zone ispadanja.

Svojim dvostrukih aršinima, u okršaju bez fudbalskog naboja i žara, vatru je palio "baja" iz Smedereva.

Uskratio je domaćinu pravo da ako već nije znao  iz "mrtvih"  šansi  postigne gol, ono makar sa bele tačke da pokuša  da matira golmana Slobode. Sled događaja bi bio sugurno drugačiji od viđenog. Pet,  šest žutih kartona, su slikovit dokaz   otvorene naklonosti zonaškoj ekipi  iz Užica ali sa Nemanjom Vidićem u pratnji.

Ono malo dobrog u igri domaćina  anulirao je odlični golman Slobode Đoković.

Na drugoj strani privilegovani da brani Milinković  i napadač Gavrović,  bili su u centru pažnje,   na žalost  kao najgori akteri "derbija".

Kad mld čovek obučen u golmansku   opremu stoji kao kip dok lposle šuta "sa Platana" lopta trese iznad prečku iznad glave, ili čeka na gol liniji  Godoa posle centaršuteva, nije nikakvo čudo  što ne  istrčavi da pokupi loptu gurnutu u prazan prostor ka svom petercu. Jasno je o čemu se radi. O ostalim fudbalskim mediokritetima pored već  najprivelegovanijeg Gavrovića,  ne treba trošiti reči niti ih pominjati. Valja se samo upitati  po kom kriterijumu dođoše u  redove mutanta.

Najboljeg na terenu Beluševića,  mladjeg  samo dve godine od trećeg milenijima,  u odsustvu "prehlađenog" trenera Kovačevića, asistent pitanje kakvog je i on zdravstvenog stanja, je  ostavio u svlačionici.

Momku je uskraćeno pravo da postigne  gol u drugom poluvremenu. Razlog je "viši interes". Belušević treba u nedelju da predvodi omladinski tim protiv Sloge iz Požege u "važnom meču FRZS!?

A što neki od ovih što uđoše raelno nemaju mesta u Toliću, Pambukovci ili  Tvrdojevcu, ne bih zonaše da podcenjujem, nema veze.

Zabolelo je i saznanje da  je umesto da bude makar direktor Crvene Zvezde Nemanja Vidić najveći  od svih u evrpskom svetu fudbala unazad koliko li decenija, po ličnom izboru u Slobodi.

Svaka mu čast, voli svoje Užice i Slobodu, tako i treba. Ali doćiće i vreme da se vrati na velika vrati u elitni svet fudbala gde se dokazao kao fudbaler.

U Eri prebijenog telohranitelja Kokeze, zatim lica sa poternice, i najave da će  baš on, posle poraza od Škotske zasesti u fotelju predsednika FSS, a da će Kokeza biti direktor Nacionalnog stadiona kad počne da se gradi, jasno je da je  bolje što Vidić brine u svom Užicu o Slobodi.

Nemanji Vidiću realno pomenuti nisu nikada bili duštvo, a neće ni imati   ništa zajedničko.

Dok čekamo početak gradnje Nacionalnog stadiona, a da  smo ga imali, ne bi se igralo u "rupi" i sugurno bi  Škotska sigurno pala,  stižu brojne potvrde  zašto se fudbal godinama davi u blatu i hrani osokom.

U eletnom takmičenju LL Super ligi nema greške.

Stoga nije čudo da o  4.rangu u Srbiji  piše beli svet.

Klub ratničkog imena imena Spartak,  iz varoši Ljig je nedavno igrao utakmicu u Kolubarsko-Mačvanske zone  ju Vrelu, selu poznatom,  nekad po hipodromu, a danas po Nemanji Matiću.

Pa šta, rećiće svako.

Igralo je samo 10-ak sekundi od trenutka kada je označen početak utakmice. Osmi  igrač Spartaka  je zalegao na travu, i nastavka  nije bilo!

Vrelo Sport je dobilo meč službenim rezultatom 3:0, bez šansi da napuni mrežu  Ljižana do vrha.

Drugi primer, je još crnji.

Najkvalitetnijoj ekipi Slogi iz Bogosavaca oduzeto je 9 bodova. "Grešnici" su kao i drugi okrivljeni Rubribreza popili drakonsku kaznu. Zašto su sankcioniani, odgovor  je jednostavan, nije u pitanju nameštanje i dogovor. Osnov sumnje, onosno politika je problem!

I sa tim minusom Sloga je glavni favorit za osvajanje prvog mesta.

Potvra su 11 pobeda, dva remija, i samo jedan poraz. Sloga ima 26, umesto realnih 35 bodova. Za  7 dana  igra u Bogosavcima igra sa Radničkim iz Valjeva.

Radnički sa Petog Puka(30 bodova) posle dva vezana remija identičnim rezultatom(1:1) u Lešnici i sa Mladošću iz Dračića na Petom Puku je izgubio jesenju titulu.

Lider Kolubarsko- Mačvanske  zone je  Rađevac sa 32 boda, dok je Vrelo posrnulo u Rubribrezii ostalo na 28 bodova.

U  Okružnoj ligi Kolubara Strmovo gazi sve rivale kao plitak potok.

Potvrda su 13 pobeda i   jedan remi.

Uspehe potpisuje Obren Radovanović, čovek izuzetno uspešan u svetu biznisa, sposoban da u svom Strmovu stvori fudbalski raj dostojan Prve lige Srbije!

E baš Obren Radovanović svojim umećem  i posvečenošću zavređuje pažnju, i samo ako bi  želeo  bio bi  rešenje za spas  za posrnulog valjevskog fudbala.

Sa  ekipom po svom izboru Obren bi obradovao Valjevce. Vratio bi  ime FK   Budućnost, i  Stara dama iz Parka Pećina posle 6,5  godina bi  vaskrsnula. Profitirao bi i FK Krušik  ponovo klub fabrike poznat po prepoznatljivoj školi fudbala.

Milan Milinović troši poslednju nedelju u mutantu.

Ponizio je fudbal  kao niko i nikada. Na  žalost svestan je svega što je činio SAM proteklih 6,5 godina, praveći od sebe fudbalskog luzera štetočinu neviđenih razmera.

 Valjevu trebaju uspešni, vredni, posvećeni, i nadasve odgovorni ljudi.

Prvi pik i među jednakima je Obren Radovanović,  rekog vam već zašto!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas