Logo
Print this page

METALAC LIDER KLS, VALJEVO VOLI VLADU ĐOKIĆA! Featured

kkm 1 vrsPakleni meč, i hali sportova "15.septembar" videla je Srbija u tv prenosu i novu pobedu Metalca(85:74), u rotaciji samo sa 7 igrača, protiv neugodnih Vrščana.

 Doček na valjevski način priređen je Vladimiru Đokiču, sada treneru Vršca.

kkm vrs v dj 1

Pobeda je došla posle košmarnog početka. Povređenom   Marku Bajiću(članak),  pridružio se Nikola Pavić(ahilova tetiva). Veče uoči meča se ozledio na treningu  Nikola Žižić. Probao je na zagrevanju da li može da igra. Stisnuo je zube, i pružio sjajnu partiju.

kkm vrs 0

Vrščani su ispalli rafal na startu i posle  tri minuta  već je bilo 13:1.  U vatru da gasi požar je uskočio  kruševački vojvoda Milenko. Veljković je ddmah je poentirao za potvrdu da predaja nije opcija Metalca.

Uz podršku publike povratak u život potrajao je do 26.minuta.

Agresivno i skokom Metalac dominaciju  i konačno efikasnu igru kruniše prvim vođstvom u 26, minutu  Haris Ćučović pogađa trojku za 52:50.  Valjevski tim igra sve bolje. Dominiraju  Veljković(18p. i 8sk) i  Marjanović(23p.i 6 as), konačno probuđeni Nikola Stefanović(6p. i 9sk) i kakav lav Nikola Žižić(8p.i 7sk). Do povrede sjajni Nikola Pavić(7p i 3sk), a kasnije  Danilo Aranitović(9p.i 5 sk) Igor Mijailović(4p. i 4 as),  Feđa Pajović(6p i 3 sk) i Haris Ćućović(4p i 4 sk) su stavili svoj pečat na treću pobedu Metalca u sezoni. Čudno je da u ovakvom rosteru, kao nagrada  za mukotrpan rad nije stigla za Nemanju  Jankovića i Aleksandra Teofilovića, posle debija  Koste Simjanovskog.

Čak 15 od 30 slobodnih bacanja nije iskorišćeno. Presudili su skok (56:37),   poslovično jedinstvo i borbenost, ali i individaulni kvalitet Veljkovića i Marjanovića.

kkm 1 vrs 2

Metalac je na kraju ostvario 111 indeksnih poena,  40 više  od  Vrščana.

Kod Vršca su   odskočili  znano nam lice Toma Vasiljević(17p.i 9sk), zatim  Dimić(12p, 6sk, 3as) i Jurček(13p). Dopao se mlađani Nikola Radovanović, dok Sloba Jovanović nije imao svoje veče.

I posle krađe u Pančevu Metalac je lider KLS!

U  sredu je već gostovanje u Užicu. Sloboda  je izgubila samo na startu u Vršcu, a Metalac samo u Pančevu. U 4.kolu Ere su pregazile  Zlatibor u Čajetini, pa je jasno ko je u dvorani Park sutra u 19 sati favorit.

Da podsetimo. bila je i Vojvodina u Novom Sadu na premijeri!

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.