Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VEČERAS U VALJEVU I LAJKOVCU DUNAV I ZEMUN NA MENIJU METALCA I VALISA Featured

kkm 1 vrs 2

(Ne)očekivano ubedljiv poraz  od Slobode u Užicu Metalca 70:90, pred gostovanje Dunava večeras u 19 sati pokazao je na koga se može ozbiljno računati u nastavku sezone, odnosno  ko je već zreo  za rastanak. Na drugoj strani elitni Valis je imao jači trening u Kupu Srbije sa prvoligašem Košutnjakom(14:6), odnosno relaks pripremu pred večerašnji meč godine sa Zemuncima u Lajkovcu u 21 sat.

METALAC VEČERAS DESETKOVAN  ČEKA DUNAV?

Bez  Bajića i Pavića, verovatno i Žižića Metalac je večeras favorit samo na papiru.  Čeka razvojni tim Partizana, Dunav pojačan starosedeocima. Bez obzira na samo jednu pobedu Dunava u prva 4.kola, jasno da nema lakog rivala.

Podsećam, baš zbog dva poraza od večerešnjeg rivala Metalcu je proletos visio opstanak u KLS.

Zato večeras, kao i protiv Vojvodine, Dinamika i Vršca izbor je borba do poslednjeg atoma snage. Pored posvećenosti i maksinalnog požrtvovanja, naravno očekivanog  učinka nosilaca igre- najboljih, vreme je da  momci iz drugog plana pokažu talenat, preuzmu deo tereta i osgovornisti,  i da potvrde da s pravom nose dres Metalca.

Večeras će svakako faktor x biti i valjevska publika. Nadamo se u još većoj energiji sa tribina nego na predhodna dva meča u hali sportova 15.septembar kada je podrška publike  bila  vetar u leđa Metacu.

VALIS U 21 SAT NA ZEMUNCE U LAJKOVCU

valis vosa svi bre1

Valis u Lajkovcu u terminu od 21 sat igra sa Zemunom. Minimum još  dve nedelje čekaćemo supreligašku premijeru u Valjevu. Svakodnevna  putovanja u Lajkovac nikome ne prijajaju, Veliko  hvala Lajkovčanima za gostoprimistvo i podršku, kada Grad Valjevo vlast radi to što radi, i da se razumemo ne samo sportu i sportistima.

Za sada dva meseca bez balona je ušteda novca poreskih obveznika grada Valjeva, a ne postavljenih ne voljom naroda,  očigledno sposobnih  samo primaju platu  i budu poslušni.

Valis je favorit, a  Zemunci su u krugu „trojke“ sa Proleterom i Naisom bez osvojenog boda. Saković i stručni  štab su zasigurno pripremili strategiju kako stići do trijumfa, i dvocifrenog broja bodova, već posle 5 kola.

Pobeda donosi  uspeh za poštovanje, i novi „apel“  vlasti grada Valjeva, da se pozabavi subdinom  sporta. Da svima koji zavređuju pažnju  uspesima, a nema ih mnogo,  pripadne taman koliko im treba za nornalan rad.

Vreme je da paraziti, luzeri, štetočine i neznalice, posebno politikantski privilegovane grupe građana nestanu sa sportske scene, i da siđu sa grbače Valjevki i Valjevaca.

Za vlast konačno reper uspešnosti moraju postati  VK Valis od skora i na KK Metalac. Rad sa mladima, i iniciranjem školskih liga  je jedini put za novo buđenje sporta u Valjevu.

I 2021. BEZ MEMORIJALA GENERAL SVETA ĐUKIĆ!?  

Sramotno i tužno je   je za Grad Valjevo da već drugi put zaredom  ni ovog 28.oktobra nije organizovao  Memorijal Svete Đukića, posvećen tvorcu  srpskog olimpizma.

Odbrana  da je uzrok neodržavanja   pandemija korona virusa, pada u vodu. Sportske dvorane su pune gledalaca. Fudbal se se igra na otvorenom i dalje, a o svadbama i masovnim okupljanima ne treba trošiti reči.

"PONOS SRBIJE" (NE)VAKCINISAN POSRNUO, SAMO  MUTANT RUŠI REKORDE I SANJA PRVU LIGU!

pp stadion bfc radnicki

Nevakcinisani "ponos" Srbije" pred rekordom "SveCkim" je pao u Surdulici. Valjevski mutant, posle gradskog derbija, obeležen "peticom" ali i korteom od Petog Puka i bakljadom u Parka Pećina, navijača Radničkog,    sutra igra bitan meč u Lajkovcu ispod brda sa zatvorenim bazenom gde večeras nastupa Valis, za novi rekord.

U igri u Lajkovcu  je dakle  jedno veliko Z!
Pogrešno milsite, odnosi se samo na  večeras Zemun, a sutra Zadrugar.

Pobediti 11-i put makar na relaciji: Lajkovac-Vrelo, Vladimirci, Prnjavor, Petkovica, Bogosavac, Ljubovija, Strmovo, Divci...nije mala stvar. Posebno kad je štetočina bez odgvornosti Milan Milinović, ostavio dugove. Kolike saznaćemo vrlo brzo.

U mutantu i bez para sanjaju sudbinu Loznice. Očekuju da  budu čašćeni Prvom ligom 2022. ali i novim stadionom! Imamo ih samo 4 u Valjevu, ali nam valja rušiti i graditi NOVI !

HALA I ZATVOREN BAZEN, OGULJENI DOM PENZIONERA NA NA GRADCU...

va arena 2021

HALA SPORTOVA bez  zatvorenog bazena je u planu, da li „petice“  ili duže, manje je bitno, važno je da se priča, ali se cena ne pominje. A ima onaj TRN U OKU, sa zatvorenim bazenom. SPC od samo 16 miiona evra. Ali što skuplje to bolje, po ugledu na strane nemačke investitore što nam stižu, a trenutno "teški tričavih" 120 miliona eura!

Pada u oči budući dom penzionera pored groblja u Gradcu. Zdanje je oguljenjo  do cigle i svi prozori su povađeni.

penzioner dom gradac

Ne iz besa, već SAMO zbog fušeraja predhodnih izvođača radova. Odgovornost  za učinjena (ne)dela je i dalje nemoguća misija za nedodirljive luzere u Valjevu.

penzio dom

Zaštićeni su poput belog medveda  i naravno čašćeni, da nikome na za šta ne odgovaraju. Vlast im plus daje nove privilegije od novih unosnih poslova, do radnih mesta u prestonici.

Na sreću pojavio se Robin Hud!

Ne onaj iz sivonje, već neko spreman da se bori protiv svih što doneše zlo od žutih, crnih, naravno crvenih, ali i svih iz paketa  zla ušuškanog u spektru duginih boja!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas