Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

PRAG CELI VEČERAS JE CRNO BELI! Featured

pfc 3 prag kosovo

Lider srpskog fudbalskog šampionata Partizan večeras igra sa  Spartom u Pragu za plasman u društvo  16 najboljih ekipa u premijernoj sezoni  Lige konferencije.Navijači Partizana su stigli u prestonicu Češke i biće na stadionu!

Večeras u  Pragu nema alternative, samo pobeda znači  povratak crno-belih na stazu uspeha, posle  2017. godine,

Odlaskom Marka Nikolića Partizan je voljom vlasti, i aktuelnih čelnika iz Humske  srozan. Nema trofeja, a dug je 40 miliona  evra!

Fiorentina je stekla bogatstvo  zahvaljujući suludoj  politici uprave Partiznana.

Na  Valjevcu Matiji Nastasiću zaradila je već  45 miliona evra, a duplo više pre nekoliko dana na Dušanu  Vlahoviću. Voili predstoji  prodaja Blekija Milenkovića, zasigurno za 30 i više miliona evra.

Od tranasfera svojih bisera u Firencu Partizanu su pripale mrvice.

Aleksandar  Stanojević nije ljubimac  Istoku i Zapada na stadionu Partizana

Večeras treba da potvrdi, do sada više samo u najavi, odanost, čvrstinu karakter i stav. Posle letošnjih uspeha u Evropi  pao je na ispitima sa Genkom u Beogradu, u  Talinu protiv  Flore, a za malo sve nije prosuo u meču sa Kipranima.

Niška prolećna premijera potvrdila da ovaj crni beli tim ima hemiju  da se nosi sa večerašnjim izazovom u Pragu. Sparta  je  trećeplasirani tim u Čečkom šampionatu i nije bauk. Naprotiv, itekako je  ranjiva ekipa.

Uspeh u češkoj prestoničkoj  u ulici Milade Horakove je imperativ za crno bele.

Partizan izazi na megdan Sparti  sa ekipom od jesenas.

Aleksandar Popović se vraća na gol. Nemanja Miletić će na mesto  desnog štopera, a ponovo se postavlja pitanje, po kom osnovu igra desni bek Aleksandar Miljković umesto Živkovića.

Dakle “promaja” u najavi po desnoj strani.

Saničanin će biti prvi ispred Popovića, Urošević je stub po desnom boku  i džeker u napadu. Stanojevićevi  ”miljenici”  Jojić i Zdjelar biće zaduženi da kvare igru Sparte  na  sredini terena. Ponovo su u timu  Marković i Natho, a Menig i Rikardo će imati  zadatak da  zaprže čorbu  Pražanima

U  Letni, moderno Đenerali arena Sparta se sa češkim stručnjakom Pavelom Vrbom provukla pre 4 dana. Viktorija iz Plzena je imala  ogromnih 2:0. Ipak Sparta srećno  stiže do boda, posle  jalovog  poseda i igre bez šuta na gol.

U Evropi  Sparta je   prošla bečki Rapid u kvalfikacijmaa za LŠ, ali ih je Manako poslao u  Ligu Evrope. Lion je bio bolji u oba meča. Pražani su  pobedili i remizirali saBrondbijem, a  tri boda su osvojili su protiv Rendžersa, taman za treće mesto  i februar 2022.u Ligi Konferencije.

Adam Hložek neviđen do gola protiv Plzena je zvezda Sparte.  Odbrana, posebno štoperi su  pospori,  taka  da ima  dovoljno prostora  za napadače crno belih da dejstvuju.

Na odbrani  Partizana  je da potvrdi svoje vrednostii, mada je desni bok najsumunjiviji, a  Sparta kažnjava gluposti i greške.  

Pred Partizanom  je večeras veliki izazov. Uspeh u Kupu šampiona iz partizanovih beba daleke 1966, posle 1:4 u Pragu,   fantastičnih  5:0 na JNA su podstrek za ovaj  “partizančić”

Partizanovci su ovog popodneva domimirali su Vjenceslavovim  trgom. Stigli su svih od Londona, Pariza, Minhena, Rima Beograda. Novog Sada, Vršca i naravno Valjeva i Kumodraža

pfc 5 prag

Dočekani sa simpatijama od od braće Čeha, i transparentom "KOSOVO JE "SRBSKO".

pfc prag 1

Ovog prohladnog feruarskog popodneva dobro poznatim navijačakim pesmama podigli su adrenalin do tačke ključanja.

U korteu prošetali su centrom Praga.

U “svom” pabu će većina uz Plzensko naravno belo i crno večeras pratiti utakimicu.

pfc prag pab

Na stadionu Letna biće samo  hiljadu navijača, a najmanje 100 če biti u crno belom kopu. U presu gde samo što nema ptičijeg mleka na radnom zadatku  biće ekipa  portala Moj svet sporta  Goran i Dejan Živanović.

Početak susreta u Pragu zakazan je za 21.00  Partizan nema dileme, igra na pobedu!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas