Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

PAZARCI OSETILI ENERGIJU I MOĆ PROBUĐENOG METALCA Featured

kkm np 20 plus1

Do skora nezamisliv scenario postaje svakodnevnica i Metalac sa vođom  na terenu Urošem Lukovićem gazi redom sve rivale.

Snagu valjevskog tima  osetila je je i solidna ekipa Novog Pazara, pregažena "samo" sa  20 razlike 93:73(21:20, 28:16, 23:15, 21:22)

Novim dab-dablom, 17 koševa i 10 skokova, vanzemaljac iiz Kumodraža obeležo je svoj peti nastup  u sredini koja mu očigledno godi. Uroš Luković je nametnuo saigračima posebnu dozu ozbiljnosti, odgovoronosti i posvećenosti u igri.

U  večeri večitog derbija, opet promašen termin utakmice u hali sportova 15.septembar, bili  u prilici da gledamo "buđenje Nikola Žižića(9 skokova i 5 poena), najavu bolje forme /16 poena, 6 skokova, 3 asistancije, i 5 izgubljenih lopti, ali i već standardrno zapežene role Marka Bajića(14 poena, skokova i 5 asistencija), Nikole Pavića(9 poena i 4 skoka), kapitenski nastup Igora Mijailovića(13poena i 5 asistemcija,  i solidnog Kanađanina Stivensena(16 poena i 3 skoka.

Iako u manjem broju nego u predhodnim mečevima publika je bila vetar u leđa, posebno najbučniji deo iz "južnog" kopa, Poklič  "beli,beli" bio na nagrada za novu 10-u,  jubilarnu radost ove sezone u hali sportova 15.septembar.

kkm np jug

Metalac može  više i bolje jasno je ko dan. Šteta samo što vanzenaljac nije stigao ranije, Sa Lukovićem  ovakav kakav  je ovaj šareonoliki tim,  pogrešno selektiran prošlog, je druga ekipa.

Bez proteranih i svojom voljom otišlih igrača mogao i mnogo više od do sada postignutog. Sa "klinicima" poput Bajića, Pavića, Stefanovića, iskusnim i zdravim Žižićem, te Stivensenom, Aranitovićem  i Trunićem  predvođen Lukovićem Metalac danas svakoga u KLS pobeđuje bez problema.

kkm np 5

Otuda i vera da će do kraja lige, nastavi li da podiže formu pasti svi rivali. Možda zvuču previše pretenciozno, ali kad imaš snagu i energiju Uroša Lukovića nema prepreka koju Metalac neće preskočiti!

                

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas