Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

SRBIJA BEZ MEDALJE NA SP U BUDIMPEŠTI, HRVATI ZASLUŽENO U POLUFINALU Featured

sp srbija hrvatska

Srbija je izgubila od Hrvatske u četvrtfinalu  Svetskog prvenstva u Mađarskoj sa  12:14 (1:1,3:4, 5:5, 3:4). Bronzani sa poslednje svetske smotre nastavljaju pohod ka zlatu. Srbija će se boriti za 5.mesto.

U vaterpolo klasiku „barakude“ su zasluženo slavile, i u  polufinalu  ih čeka  pobednik  meča Španija-Crna Gora.

Odbrana Srbije  smušena i dekoncetrisana nije imala rešenje za raznovsrniji  napad Hrvata. Očajna realizacija igrača više(14-4),  loš izbor šuteva srpskih vaterolista išli su na ruku danas boljem rivalu. Hrvati su imali 14  puta igrača više i postiglisu 7 golova.

Počelo je ludim odbranama Tonija Popadića, veštog da zaustavi čak 6 šuteva srpskih napadača u prvoj četvrtini završenoj  rezulatom 1:1.  Pref kraj  poluvremena Mitrović lovi  šuteve Vrlića I Bukića, i  na "veliki odmor" se ide sam sa 5:4 za Hrvate.

U nastavku Vukičević, Krapić i Vrlić donose  Hrvatskoj 8:5. Kreće simulatanka Mandića  za 8.9. U poslednjih 8 minuta  Bukić, Žuvela i Bašić  pogađaju za  13:10, a dilemu posle novog trzaja Srbije otklanja Fatović maestarlnim golom za konačnih 14:12.

Dušan Mandić bio je najefikasniji u srpskom timu sa četiri gola, dok su se Viktor Rašović i Nikola Jakšić po dva puta upisali u strelce.

 Hrvatska je na pragu sedme medalje na SP u nizu, a  Srbija 4 put  od 2006 nije u polufinalu  na najvećim talmičenjima. U dva  prethodne situacije  Hrvatska je  pobeđivala Srbiju, koja je  na  kraju ipak osvajala zlato!

U polufinalu je i Grčka, pobedom protiv selekcije SAD 16:11. U poslednjem četvrtfinalu večeras od 21 čas igraju Mađarska i Italija. Srbija nastavlja takmičenje u petak.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas