Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

JUTROS POŽAR U CENTRU VALJEVA, SINOĆ GOREO LJUTI KRŠ NA DIVČIBARAMA Featured

pozar lice

Puna četiri sata borili su se vatrogasci sa vatrenom stihijom u centru  Valjeva. Požar je izbio rano jutros u jednom od objekata brze hrane u Čika Ljubinoj ulici, u delu nekada zvanom “kod kasapa”. Vatrena stihija pretila je da proguta  6 lokala.

pozar 001

Prilikom dolaska na posao radnica u ćevabdžinici je primetila vatru i odmah   u 6,37   pozvala vatrogasce.  Devet vatrogasaca  sa tri   vatrogasna vozila su stigla odmah i počela je borba sa vatrenom  stihijom. Vatra se širila munjevitom brzinim preteći da zahvati pored 6 i preostale objekte preko puta Narodnog muzeja od ulice Vuka Karadžiča do Trga Živojina Mišića.

pozar glava

Iako struja nije odmah isključena vatrogasci su gasili požar ugrožavajući svoju  bezbednost.  Tek  20-ak minuta po izbijanju  požara ekipa EDB je  isključila električnu energiju u delu Čika Ljubine gde je izbio požar.

pozar 22

Devetorica   vatrogasaca  Vatrogasno-spasilačke jedinice Valjevo zaslužuju sve pohvale za izuzetno  profesonalno i uspšeno obavljen,  ni malo lak zadatak.

Ispituju se uzroci  požara, a prema nezvaničnim informacijama, najpre se zapalio odžak  u ćevabdžinici i dotrajale elektro instalacije.

poyar va 01

  Plamen je  zahvatio krov i munjevito se  proširio na okolne lokale, kafić - pekaru, menjačnicu,  zlatarsku radnju i dva butika.

pozar grand

U požaru je  šest lokala  izgorelo i načinjena je ogromna materijalna šteta. Prošle noći  Vatrogasno-spasilačke jedinice Valjevo su uspešno ugasili požar na Divčibarama, na Ljutom kršu, nedaleko od hotela Crni vrh.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas