Logo
Print this page

MEDALJA ZA VALJEVSKO RVANJE POSLE 22 GODINE ! Featured

darko rvac 2016

Rvač valjevke Mladosti Darko Pantelić, na seniorskom šampionat Srbije u rvanju grčko rimskim stilom u Subotici osvojio je bronzamu medalju i to prvu za valjevski klub u grčko-rimskom stilu posle 22 godine.

Te 1994. Miloš Govedarica, olimpijac “Mladosti”, je osvojio poslednju medalju u eks SFRJ za valjevski kluba, a sve medalje osvojene od tada do šampionata u Subotici ovog maja su bile o u slobodnom stilu.

Pantelić je u Subotici u četvrtfinalu o poražen od Đorđa Ševića, kasnijeg finaliste sa 4:0. Trenutak neopreznosti koštao je Valjevca četiri boda, koja nije uspeo da nadoknadi do kraja meča, iako je krenuo u ofanzivu.. Šević je osmehnulo finale, a Pantelić je u meču sa Mandićem iz Obrenovca osvojio bronzu . U izuzetno uzbudljivom u napetom meču Panteliću je ofanziva u drugoj rundi doneli ključnui napad za tuš. je nakon što je posle prve runde Mandić bio u vođstvu.

Panteliću je u slobodnom stilu bio vicešampion Srbije 2013. godine.

Seniorska bronza je sedma medalja sa prvenstava Srbije u grčko – rimskom stilu za valjevske rvače ove sezone, jer su medalje osvojene u gotovo svim uzrasnim kategorijama.

U julu sledi državno prvenstvo u grčko – rimskom stilu za mlađe pionire, i prvenstvo Srbije u slobodnom stilu za sve uzraste. U RK Mladost očekuju da norma iz 2015, od 19 medalja bude prebačena

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.